Finalitzen les obres del Parc de la Serra de Llaberia

Finalitzen les obres del Parc de la Serra de Llaberia

El Parc de la Serra de Llaberia.

  • El nou espai de lleure i punt trobada de la urbanització del Casalot compta amb un parc infantil, zona verda i nou mobiliari urbà, entre d’altres

Les obres del Parc de la Serra de Llaberia, a la urbanització del Casalot, ja s’han acabat i els veïns i veïnes ja poden gaudir d’aquest nou espai. Les obres han consistit en la reurbanització de l’encreuament situat entre el carrer Sortanelles i el carrer Alfons I, conegut popularment com la rotonda del Sant i que, a petició del veïnat, a partir d’ara es diu Parc de la Serra de Llaberia.

L’objectiu de les obres, que han tingut un cost de 310.000 euros aproximadament, ha estat el de dignificar aquesta zona i millorar la circulació a través d’una transformació en la qual les voreres s’han eixamplat i s’ha millorat la mobilitat. De fet, la rotonda s’ha convertit en una plataforma única de vianants i vehicles rodats. També s’ha dotat l’espai de zones verdes, un parc infantil, mobiliari urbà i una parada d’autobús. Tot plegat perquè aquesta urbanització, amb prop de 1.000 persones empadronades i nombroses segones residències, compti també amb un espai de lleure i de trobada.

Comparteix aquest article