Fran Morancho és reelegit alcalde de Mont-roig del Camp

Fran Morancho és reelegit alcalde de Mont-roig del Camp

 • Fran Morancho. Alcalde de Mont-roig del Camp

  Revalida l’alcaldia amb el suport dels regidors electes del PSC, d’IMM amb qui començarà amb coalició i de C’s.

 • En el seu discurs després de ser investit alcalde ha fet una crida a la unitat entre els nuclis de la població

Fran Morancho ha estat proclamat alcalde de Mont-roig del Camp, en la sessió constitutiva del nou consistori, que ha tingut lloc aquest dissabte 15 de juny, al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja, en un acte que ha reunit més de 200 persones.

Morancho, cap de llista del PSC- CP revalida el càrrec per segon mandat consecutiu gràcies al suport de 9 dels 17 regidors que conformen l’Ajuntament, els regidors i regidores del PSC-CP, de la cap de llista de Ciutadans Ibana Pacheco i del cap de llista de Plataforma Impulso Miami Mont-roig Vicente. Per la seva banda Francisco Chamizo, cap de llista del grup municipal Junts per Mont-roig Miami ha obtingut 3 vots, Irene Aragonès, cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres – Acord Municipal ha obtingut 3 vots.

Després de prometre el càrrec, en el seu discurs d’investidura ha volgut agrair a totes les persones que l’han votat i les persones que ho han fet per altres opcions. Ha donat la benvinguda als nous regidors d’un ajuntament que per primer cop serà paritari. En la seva intervenció, Morancho ha afirmat que: “Vull seguir encapçalant un govern de tots i totes, i per a tots i per a totes. Porto al cor aquest municipi, de punta a punta, de nucli a nucli, totes les persones que hi viuen són la meva prioritat. I en aquest punt m’agradaria llençar un missatge important: el meu govern representarà, com ho ha fet aquests últims 4 anys, a tot el municipi de Mont-roig del Camp. Que ningú tingui cap dubte: el meu govern representarà a tot el municipi de Mont-roig del Camp”. En el seu discurs d’investidura també ha fet referència als pactes i ha afegit:  “Com segurament sabeu, no s’ha pogut materialitzar finalment un acord de govern amb Esquerra Republicana. Però no voldria que aquest fet es portés a confusió. Que finalment no formin part del govern no significa que estigui deixant fora el que representa en nucli de Mont-roig. Repetir aquesta afirmació no la farà veritat. Hem deixat fora un partit, no una part del municipi. Nosaltres, insisteixo, també representem Mont-roig. A més, ha afegit que “Espero que arribi el dia en què tots i totes se sentin orgullosos i orgulloses del seu municipi i ho vulguin, a tot i no només a una part. Si ho aconseguim entre tots i totes, aquell dia la democràcia haurà guanyat del tot la batalla i el nostre municipi serà més madur, més ric i més lliure i tots nosaltres molt més feliços”.

L’Alcalde també ha avançat quins seran els eixos de l’acció del Govern, marcats a través del Pla Estratègic de Municipi 2020-2030, que va rebre el suport de pràcticament tots els grups municipals del darrer mandat. Es tracta de posicionar Mont-roig del Camp en el territori; per fer-ho eficient en la gestió i innovador; amb un urbanisme intel·ligent, i econòmicament competitiu. A més ha afegit que “Aquests 4 eixos de treball que seguirem des del govern se sumen a la gestió ordinària i als grans reptes que tenim al davant, alguns d’ells tan importants com seguir executant l’avinguda de Barcelona amb noves fases; l’eliminació de la via del tren i la creació d’una via verda; la revitalització al Nucli Antic; acabar els projectes del Pla de Barris; executar els projectes pendents del centre sociocultural i la Plaça de Miramar de Mont-roig, els parcs del Casalot i Costa Zèfir o al Club de Mar; seguir millorant l’educació i els centres educatius; la construcció del nou institut; o seguir millorant les urbanitzacions”.

Discurs d’investidura Fran Morancho López de 15 juny de 2019

Prèviament, els 17 regidors electes han constituït el nou consistori amb el jurament o promesa del càrrec. El nou Ajuntament queda representat amb els regidors i els grups municipals següents:

 • Fran Morancho (Partit dels Socialistes de Catalunya –Candidatura de Progrés)
 • Yolanda Pérez Díaz (Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés)
 • Enrique López González (Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés)
 • Maria del Remei Benach Font (Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés)
 • Ángel Redondo Ruizaguirre (Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés)
 • Francisca Ortiz Sánchez (Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés)
 • Cristina Llorens Pardo (Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés)
 • Francisco Chamizo Quesada (Junts per Mont-roig Miami)
 • Amèlia Bargalló Castellnou (Junts per Mont-roig Miami)
 • Quique Moreno Herrero (Junts per Mont-roig Miami)
 • Irene Aragonès Gràcia (Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres – Acord Municipal)
 • Abbas Amir Aarab (Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres – Acord Municipal)
 • Manel Vilajosana Ferrandiz (Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres – Acord Municipal)
 • Ferran Pellicer Roca (Ara Mont-roig Miami – Verds per Més)
 • Elvira Montagud Pérez (Ara Mont-roig Miami – Verds per Més)
 • Ibana Pacheco Lelmo (Ciutadans – Partido del a Ciudadanía)
 • Vicente Pérez Mula (Plataforma Impulso Miami Mont-roig)

Enllaç per visualitzar el Ple de constitució de la Corporació Municipal i elecció de l’alcalde/essa

 

 

 

Comparteix aquest article