La gastronomia protagonitzarà la fira Cullerada 2016 de Mont-roig del Camp

La gastronomia protagonitzarà la fira Cullerada 2016 de Mont-roig del Camp

  • Cartell Fira Cullerada 2016La 135 edició del certamen, que es celebrarà del 5 al 7 d’agost, aposta pels productes alimentaris de qualitat i de proximitat
  • Els concerts, el teatre, les atraccions, les activitats infantils i les propostes de les entitats del municipi completen el tradicional programa d’activitats lúdiques i festives

La Fira de Mont-roig del Camp estarà protagonitzada pels productes alimentaris de qualitat i de proximitat. Aquesta és la principal novetat de la fira Cullerada 2016, un certamen que aquest any, coincidint amb el seu 135è aniversari, es renova per oferir un recinte firal centrat en el món de la gastronomia.

Conscients que el model de fira multisectorial, tal i com el coneixíem fins al moment, havia quedat obsolet, s’ha volgut donar un gir de 360 graus i replantejar-la amb una nova temàtica específica i distintiva que la faci més atractiva pels visitants i adaptada als nous interessos del mercat.

Amb aquest objectiu s’exposaran i es podran degustar productes de la terra, aliments i begudes diferenciadors, que tinguin trets distintius i de qualitat.

Una altra de les novetats importants és el canvi d’ubicació del recinte firal que es situarà al carrer Aureli Maria Escarré, just davant del Poliesportiu, i que estarà obert els dies 5, 6 i 7 d’agost de les 6 de la tarda a les 12 de la nit. En aquest recinte firal, a més de concentrar-hi els expositors participants, s’hi podran comprar productes gastronòmics i degustar la Tapa de la Fira.

Les havaneres, el ball, les batucades i les propostes de les entitats completen el programa d’actes de la Fira

Com és tradicional, la Fira compta també amb un ampli programa d’activitats lúdiques i festives per a tots els públics. El divendres 5 d’agost, serà el torn de les havaneres amb el grup Cremats, els focs d’artifici, la Festa Flaix FM i la discoteca mòbil.

Ja dissabte, inflables aquàtics de la piscina municipal, batalla de batucades, concert i ball de l’orquestra Grand Band i diverses propostes de les entitats com els campionats de billar, partits de futbol i bàsquet o la primera cursa de superenduro.

Diumenge les associacions del municipi també prenen protagonisme amb la Garrofang, la divertida cursa d’obstacles per a tots els públics, o la cercavila de gegants. L’espectacle de Mónica Pérez i Jordi Ríos “101 Gags” posarà punt i final a 3 dies intensos d’activitats.

El certamen també comptarà amb les habituals atraccions i paradetes així com amb servei de bus gratuït entre Miami Platja i la fira Cullerada.

I per tots aquells amants de la gastronomia, les festes i la fotografia cal recordar que també es posa en marxa un concurs d’Instagram i Facebook. Les 4 millors fotografies, que utilitzin l’etiqueta #Cullerada 2016, s’emportaran un àpat per a dues persones a un dels bars del municipi. Les fotografies poden estar relacionades amb el recinte firal així com amb totes les activitats paral·leles que s’hi organitzen.

A través d’aquest enllaç podeu consultar el programa d’activitats i les bases del concurs:

Programa d’actes Fira Cullerada 2016

Bases concurs Instagram i Facebook Fira Cullerada 2016

Comparteix aquest article