Inaugurada la 137a Fira de Mont-roig

Inaugurada la 137a Fira de Mont-roig

Tallada de la cinta per inaugurar la 137a Fira de Mont-roig

Fins al 5 d’agost el certamen ofereix desenes d’activitats festives i lúdiques i un recinte firal dedicat a la gastronomia

Arrenca la 137a Fira de Mont-roig del Camp amb la inauguració oficial que ha tingut lloc aquest vespre, al recinte firal. Autoritats locals, pubilles, hereu i veïns i veïnes han participat en un acte que ha iniciat la regidora de Turisme i Impuls Econòmic Yolanda Pérez, que ha destacat la mostra a l’agricultura que dóna la benvinguda al recinte firal, dedicat a la gastronomia i que ha ampliat el nombre d’expositors respecte edicions anteriors. El regidor de Festes Ángel Redondo ha remarcat la importància i implicació de les entitats en l’organització d’activitats festives, en un programa on no hi falten propostes tradicionals com les havaneres, el concert, el ball o el teatre.

Finalment, l’alcalde Fran Morancho ha volgut explicar el projecte que l’Ajuntament té per Mont-roig, que segons ha dit “ha estat treballat amb el cap i pensat amb el cor”. Morancho ha parlat de 4 eixos. El primer, l’oportunitat del Mas Miró, el segon, l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca i l’entorn. El tercer eix, que ja s’ha començat a treballar, ha dit que és donar vida al nucli antic amb la recuperació de l’Església Vella com un espai per a la cultura i les entitats, la incentivació fiscal per a la reobertura de locals buits i el trasllat de l’ajuntament a la Casa de Cultura, entre d’altres. Finalment ha parlat del quart eix cívic amb la construcció d’un centre polivalent a la zona del poliesportiu amb la creació d’un nou casal d’avis, espai per a les entitats i sala de balls i teatre. Tot plegat en un acte, que ha estat també reivindicatiu i on Morancho ha remarcat que li importa molt Mont-roig i la seva gent, que és l’alcalde de tots i de tothom i que sempre ha volgut un municipi fort, unit i socialment divers.

GALERIA D’IMATGES

Ampli programa d’activitats

A més del recinte firal on s’hi poden comprar i degustar productes gastronòmics, així com la Tapa de la Fira, elaborada per bars i restaurants del municipi, la Fira és, sens dubte una gran festa per Mont-roig. Així, durant aquests dies, l’Ajuntament i entitats del municipi, organitzen diverses activitats festives. Dues de les propostes més esperades són el concert i ball, aquest any amb l’orquestra Costa Brava, així com el teatre, amb el conte teatralitat “El secret de la Lloll” de la coneguda actriu Lloll Bertran.

A més, el programa festiu ofereix altres actes destacats com les havaneres del grup Veles i Vents, la festa Flaix FM i els tornejos pels joves, espectacles infantils, focs artificials, batucades… i les activitats que han preparat les entitats del municipi com la Garrofang, l’Enduroig, la trobada de gegants, exposicions, discoteca mòbil o les competicions de bàsquet i futbol.

El certamen també comptarà amb les habituals atraccions i paradetes així com amb servei de bus gratuït entre Miami Platja i el recinte firal.

I per tots aquells amants de la gastronomia, les festes i la fotografia cal recordar que hi ha dos concursos, d’una banda el de cuina tradicional, que tindrà lloc diumenge a la tarda i el concurs d’Instagram i Facebook. Les fotografies més representatives de les activitats que utilitzin les etiquetes #137FiraMontroigdelCamp i #Cullerada2018 podran optar a diversos premis.

 

Comparteix aquest article