Joventut engega el programa “Directes Confinats” a través del seu canal d’Instagram

Joventut engega el programa “Directes Confinats” a través del seu canal d’Instagram

  • Es tracta d’una proposta a través de la qual persones de diferents àmbits i professions respondran en directe a les preguntes que els hi formulin els joves que es connectin a aquesta xarxa social

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha adaptat les activitats per continuar mantenint el contacte amb els/les joves del municipi i poder oferir propostes interessants, també aquests dies de confinament.

Amb aquest objectiu posa en marxa “Directes confinats”, un programa de sessions d’Instagram Live amb persones de diversos àmbits que respondran les preguntes dels/les joves participants. La iniciativa es durà a terme a través del canal que el Casal de Joves té en aquesta xarxa social.

Així, mitjançant aquests directes, els/les participants podran fer preguntes a persones de diferents àmbits i professions, sobre diferents qüestions, com ara què van estudiar, curiositats de la seva professió, anècdotes, etc. Podran formular les preguntes anticipadament a través de les xarxes socials del departament de Joventut i també podran realitzar-les el mateix dia durant el directe.

Aquestes sessions de xerrades en directe s’iniciaran el dijous dia 30 d’abril a les 17.30 h i arrencaran amb una convidada d’excepció: una actriu catalana de cinema, televisió i teatre molt coneguda.  Per saber qui serà l’encarregada d’encetar el cicle cal estar atent a les xarxes socials dels Casals de Joves (@casaljovek1ik2), on els pròxims dies donaran algunes pistes per endevinar de qui es tracta.

Altres recursos

D’altra banda, els joves també tenen a la seva disposició el canal de Telegram Casaler@, pensat també per no perdre el contacte amb als nois i noies. Des d’aquí s’ofereix informació i la possibilitat de participar en debats, jocs, dinàmiques i molt més. Per accedir-hi cal descarregar-se l’app de Telegram i després clicar en aquest enllaç: T.ME/CANALK1K2.

També s’ha creat una “Ciber Agenda Kdat” a les xarxes socials, on l’equip de joventut va presentant diverses propostes diferents i originals amb l’objectiu de passar aquest temps de confinament d’una forma més amena, com per exemple tallers de cuina o un concurs de microrelats, entre d’altres.

A més a més, conviden a tots els joves a etiquetar les fotos i vídeos a les xarxes socials amb el hashtag #Kdatacasa.

Comparteix aquest article