Joventut tanca una nova edició del cicle Pànic amb més activitats i més visitants que mai

Joventut tanca una nova edició del cicle Pànic amb més activitats i més visitants que mai

  • El Passatge del Terror, que es va realitzar al Casal de Joves k1 de Mont-roig, va rebre 1.123 visitants procedents de diverses localitats del Camp de Tarragona durant els tres dies que va estar obert.

El cicle Pànic, que organitza el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, va tancar la seva edició 2018 assolint els millors resultats fins al moment, ja sigui pel nombre d’activitats que es van fer com per l’acceptació dels actes realitzats. En aquest sentit, ha destacat el Passatge del Terror que es va celebrar al Casal de Joves k1 de Mont-roig amb la presència de 1.123 procedents de diverses poblacions del Camp de Tarragona, segons les enquestes realitzades durant els tres dies. El Passatge del Terror és el resultat d’un treball en equip en el qual hi participen 30 persones que col·laboren diàriament en el maquillatge, perruqueria, il·luminació i efectes, actors, monitors i dinamització de l’activitat.

Aquest any la temàtica del Passatge del Terror girava al voltant dels mites que envolten als maies. A l’entrada, una divinitat maia rebia als visitants en mig d’un temple mig derruït, allí advertia a la gent que si venien a robar qualsevol de les relíquies o expropiar les seves terres els deus els castigarien i els cauria una maledicció. Un cop passada l’entrada, els visitants caminaven per la selva amazònica on hi havia escenografies d’una sala de sacrificis, un campament d’exploració. En aquest espai hi convivien caníbals, zombis, xamans i exploradors als quals els va caure la maledicció dels Déus per culpa de la seva ambició per robar les joies ocultes.

El Passatge del Terror ha estat una de les últimes activitats del programa Pànic, que va començar l’1 de setembre amb el Photo Pànic. Durant les darreres setmanes també ha realitzat el taller DiY de Halloween, un altre de maquillatge de terror, sortides a les nits vampíriques de Port Aventura, el Mont-roig Misteriós (una ruta guiada a la nit a diferents punts d’interès cultural del poble on hi va col·laborar el grup de teatre Els Xuts, que s’encarregava de realitzar petites representacions amb temàtica de terror a cada lloc, i que aquest any va rebre al voltant de 120 visitants). Com a novetat de l’edició 2018 es va recuperar el mític joc Cluedo, on els joves havien de resoldre un assassinat en un joc que barrejava la gimcana i l’escaperoom.

Galeria Fotos Pànic 2018.

Comparteix aquest article