L’Institut Antoni Ballester de Mont-roig guanya un dels premis Mobile Learning

L’Institut Antoni Ballester de Mont-roig guanya un dels premis Mobile Learning

La iniciativa premia la incorporació de dispositius mòbils com a metodologia docentProjecte "La creació artística: de l'obra a l'exposició"

La revista Educación 3.0 ha atorgat un dels premis Mobile Learning a Alexandra Estopà Blanch, professora de visual i plàstica del Institut Antoni Ballester de Mont-roig. El Mobile Learning premia la incorporació de dispositius mòbils, com tauletes o smartphones a les aules com a part de la metodologia docent.

Dins del projecte “La creació artística: de l’obra a l’exposició”, els alumnes de 3r B van crear una versió xxl amb espuma d’alguns elements que es venen a la cafeteria del centre. Per exposar-los van crear uns cartells interactius on es podia comprovar el procés. Per visualitzar els continguts dels cartells els alumnes podien utilitzar l’aplicació Aurasma i seguir el hastag ARTXXL.

Es van presentar més de 150  projectes a nivell estatal i se’n van seleccionar 10, d’entre ells, el projecte de Mont-roig. La iniciativa té per objectiu promoure  la motivació dels estudiants, augmentar-ne la creativitat, la comunicació i fomentar del treball col·laboratiu.

Imatge portada

premi_mobile_learning.jpg

Imatges

captura_de_pantalla_2015-01-20_a_les_9.29.13.png

Imatges

captura_de_pantalla_2015-04-28_a_les_9.47.30.png

Imatges

img_7805.jpg

Imatges

entrepa_be.jpg

Emails enviats
Dimecres 29 de Abril del 2015 a les 15:04 – Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com)

Comparteix aquest article