La ciutadania valora com a excel·lent l’assistència per videoconferència de les OMAC

La ciutadania valora com a excel·lent l’assistència per videoconferència de les OMAC

  • Aquest servei es va posar en marxa el 20 d’abril amb uns resultats que els usuaris consideren molt satisfactoris
  • L’Ajuntament vol seguir prioritzant l’atenció telemàtica

Els resultats de l’enquesta impulsada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per valorar el nou servei d’assistència per videoconferència de les OMAC han estat molt satisfactoris. El nou servei, que es va posar en marxa el passat 20 d’abril, ha comptat amb una valoració excel·lent per part de les persones que han respost l’enquesta.

Amb l’objectiu de conèixer l’acceptació d’aquesta iniciativa, s’ha preguntat als usuaris la utilitat, la qualitat de l’atenció rebuda, la cita prèvia per al servei, les instruccions d’accés, el motiu de la consulta, la resolució de la consulta i, finalment, el grau de satisfacció.

Les enquestes s’han realitzat a través d’internet i s’han enviat als usuaris una vegada finalitzada l’atenció rebuda. Pràcticament el 100% de les persones que han contestat l’enquesta han valorat tots els paràmetres amb la màxima puntuació.

L’Ajuntament prioritza l’atenció telemàtica

Amb aquests resultats, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp considera que la ciutadania recolza aquest projecte i per això continuarà amb aquesta aposta que han ofert les OMAC durant l’estat d’alarma per la Covid-19.

En aquest sentit, es continua prioritzant l’atenció telemàtica. Per aquest motiu recorda els canals que segueixen oberts per rebre assistència en la tramitació.

Tot i això, en cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica o quan el ciutadà/ana no disposi dels mitjans necessaris per fer la tramitació telemàtica, s’obre a partir de dilluns dia 1 de juny l’atenció presencial, amb cita prèvia obligatòria.

A més a més, es recorda a totes aquelles persones que tinguin cita prèvia per accedir a les OMAC que han de seguir diverses recomanacions abans d’entrar a les oficines.

Comparteix aquest article