La Crematorrons reuneix prop de 400 atletes en la seva darrera edició a Miami Platja

• Sortida de la cursa

En aquesta ocasió l’organització ha destacat que les dones inscrites han augmentat espectacularment, situant-se prop de la meitat del total

La cursa popular Crematorrons va celebrar-se aquest diumenge al matí al litoral de Miami Platja demostrant la vitalitat d’aquesta cursa de 5 i 10 quilòmetres i també les curses promoció pels més petits, que van reunir prop de 60 participants. La competició, que de nou ha estat solidària amb la Creu Roja, es va celebrar amb tota normalitat gràcies a l’excel·lent climatologia de la matinal. En aquesta ocasió, l’organització ha destacat el fort increment de corredors, que pràcticament s’han situat en la meitat del total d’atletes inscrits. La cursa també ha tingut un increment important de participants respecte a les darreres edicions.

En la cursa de 5 quilòmetres en categoria masculina la victòria ha estat per Ivan Docampo (Ribadavia) amb 16’47”, seguit d’Arcadi Sala (Flor de diablillos) i Rafael Gomez (Salou Triatló). Per la seva part, en la categoria femenina la victòria va ser per Laia Gil (Independent), amb una marca de 19’22”, seguida per Ana Murillo (Sagunt) i Angelina Diaz (CA Vila-seca).

Pel que fa a la cursa de 10 quilòmetres, la victòria se la va endur l’atleta Miquel Llauradó (Triatló Centurió Tarraco), amb un temps de 36’04”, seguit de Juan Cuadrado (Mont-roig) i Jonathan Butler (Salou Triatló Costa Daurada). En la categoria femenina, la victòria va ser per Jèssica Bonet (Run4you) amb una marca de 39’28” seguida per l’atleta local Núria Florencio (CE l’Areny) i Ester Arbós (Vilafranca del Penedès), va quedar en tercera posició.

Com sempre, també hi va haver premis pels primers atletes locals en categoria masculina i femenina. La primera posició en la cursa de 10 quilòmetres va ser per Marc Gou i Clàudia López de Miami Platja i en la cursa de 5 quilòmetres el primer va ser Miquel Marfalef del CE l’Areny i la primera MA Fernanda Almachi de Miami Platja.