La Generalitat assegura que el projecte de Lotte a Mont-roig no suposarà un impacte mediambiental negatiu

La Generalitat assegura que el projecte de Lotte a Mont-roig no suposarà un impacte mediambiental negatiu

  • El president Aragonès, amb els responsables de Lotte a Corea.

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha indicat des de Corea que “en cap cas” serà negatiu l’impacte ambiental i el projecte complirà “com no pot ser d’una altra manera” amb la legislació. A més, ha recordat que la ciutadania “té accés a la informació que puntualment es va publicant” relacionada amb tot plegat.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, vol que el projecte de Lotte Energy Materials a Mont-roig del camp generi un “efecte taca d’oli” i serveixi per atraure més inversions d’empreses coreanes a Catalunya. Ho va dir fa uns dies després de reunir-se a Seül amb els directius de la companyia coreana que està invertint en la planta per fabricar làmines de coure a Mont-roig. Aragonès va remarcar davant dels periodistes que la inversió de Lotte Energy Materials és “estratègica” per a l’economia catalana i per aquest motiu l’executiu fa “molts mesos” que treballa amb l’empresa coreana i en fa “seguiment diari”. “La inversió anirà bé i serà un molt bon exemple per a la resta d’empreses coreanes”, ha dit el president.

Sobre l’impacte mediambiental que pot tenir la fàbrica, Aragonès ha indicat que “en cap cas” serà negatiu i el projecte complirà “com no pot ser d’una altra manera” amb la legislació. A més, ha recordat que la ciutadania “té accés a la informació que puntualment es va publicant” relacionada amb tot plegat.

Comparteix aquest article