La Policia Local de Mont-roig del Camp continua amb els controls per evitar els desplaçaments a les segones residències

La Policia Local de Mont-roig del Camp continua amb els controls per evitar els desplaçaments a les segones residències

  • Es continua apel·lant a la responsabilitat ciutadana per respectar el confinament comarcal

La Policia Local de Mont-roig del Camp continua duent a terme controls de vigilància per tal de regular l’accés de persones que venen a les segones residències provinents d’altres comarques, desplaçament que continua prohibit degut a la situació d’alerta sanitària.

En concret, el passat cap de setmana, a través de dos controls efectuats a l’entrada de Miami Platja en coordinació amb Mossos d’Esquadra, es van interposar una vuitena de denúncies, per incompliment d’aquesta normativa, de moment prorrogada fins al 28 de febrer. L’objectiu dels controls de vigilància és dissuadir a les persones de fora de la comarca que s’instal·lin a les segones residències durant el cap de setmana i que es compleixin les mesures del confinament comarcal dictades per les autoritats sanitàries. Recordem que només estan permesos els desplaçaments dins els límits de la comarca i en cas de sortir-ne ha de ser per raons justificades com per exemple treball, assistència mèdica, etc.

En general, bon comportament

Finalment, la Policia Local, que continua apel·lant a la responsabilitat de la població, també ha volgut posar de manifest el comportament exemplar de la majoria dels veïns i veïnes del municipi i de la comarca, que aprofiten el cap de setmana per gaudir del terme municipal,  reduint la mobilitat i respectant les mesures decretades.

La Policia Local ha dut a terme controls de forma coordinada amb Mossos d’Esquadra

En aquesta ocasió els controls van tenir lloc a l’entrada de Miami Platja

Comparteix aquest article