La Policia Local demana als infants amb autisme que els ajudin a transmetre un missatge de valentia i coratge

La Policia Local demana als infants amb autisme que els ajudin a transmetre un missatge de valentia i coratge

  • Coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, el cos policial els hi regalarà braçalets amb l’escut policial i el missatge “Pels Valents”, de tal manera que, quan surtin al carrer, els puguin ajudar a conscienciar a tota la població sobre el fet que els nens i nenes també estan lluitant contra el coronavirus i qualsevol altra malaltia

L’any 2007 l’Assemblea General de les Nacions Unides va instaurar el 2 d’abril com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, amb l’objectiu de posar de manifest la necessitat de contribuir a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, de promoure la seva inclusió en tots els àmbits de la societat, així com de visibilitzar les seves capacitats, prioritats i necessitats específiques.

Precisament degut a aquestes circumstàncies, els nens i nenes amb TEA, aquests dies de confinament tenen un permís especial per poder sortir al carrer acompanyats d’un adult. Per aquest motiu, la Policia Local de Mont-roig del Camp els hi demana que els ajudin a transmetre un missatge de valentia i coratge a la resta de la població.

És per això que regalarà a tots aquests infants uns braçalets amb l’escut del cos policial i el missatge “Pels Valents”, que fa uns mesos es van elaborar per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil. La Policia els demana, que els ajudin a explicar a tota la població que malgrat qualsevol malaltia, els nens i nenes també estan lluitant cada dia, amb el millor dels seus somriures, per tirar endavant i sortir d’aquesta situació. És doncs, un gest d’agraïment a tots els infants.

Els braçalets amb els escuts de la policia han estat cosits per una veïna de Masos d’en Bladé a partir de material cedit per l’empresa Duna de Miami Platja. Les famílies que vulguin regalar-ne un als seus fills i filles amb autisme es poden posar en contacte amb la Policia Local.

Comparteix aquest article