La Policia Local deté als presumptes autors d’un robatori amb força al nucli de Mont-roig del Camp

La Policia Local deté als presumptes autors d’un robatori amb força al nucli de Mont-roig del Camp

Carrer Agustí Sardà de Mont-roig del CampAgents de la Policia Local de Mont-roig del Camp van detenir, el passat dimecres 25 de novembre, a A.W.R. i R.M.C., de 18 i 22 anys respectivament, com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili del carrer Agustí Sardà. Els dos joves, veïns de la localitat, haurien entrat al domicili durant la matinada i s’haurien emportat joies i altres objectes de valor.

Les declaracions de testimonis directes dels fets i les investigacions posteriors, van permetre que en poques hores els agents de la policia local poguessin localitzar i detenir als presumptes autors dels fets. Els detinguts van passar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

Fonts policials apunten que els robatoris són pràcticament inexistents al nucli de Mont-roig, tot i que ens els darrers mesos s’havia produït un augment dels mateixos. Es dóna la circumstància, però, que després d’aquesta detenció no se n’ha produït cap més.

D’altra banda, per assegurar una ràpida intervenció dels agents en casos com aquest, per incidir en la prevenció, així com per acostar-se a la ciutadania, la Policia Local de Mont-roig del Camp durà a terme les properes setmanes una campanya informativa i divulgativa sobre telèfons de contacte i consells de seguretat. 

Imatge portada

agusti_sarda.jpg

Comparteix aquest article