La primera edició del Survival Zombie reuneix més de 400 participants a Miami Platja

La primera edició del Survival Zombie reuneix més de 400 participants a Miami Platja

  • Diversos dels participants en el Survival Zombie.

    Aquest joc immersiu, que va cloure el Cicle Pànic 2022, va convertir en barri de la Florida en un plató amb persecucions entre zombies i participants durant prop de sis hores

 La primera edició del Survival Zombie, un joc immersiu de terror que ha servit per cloure el Cicle Pànic 2022 que organitza el departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, ha reunit aquest dissabte a la nit al barri de la Florida de Miami Platja més de 400 participants atrets per una nit temàtica en la qual la por i els zombies han estat els grans protagonistes.

El Survival Zombie, que era la novetat d’aquesta edició del cicle Pànic, ha estat la punta de llança d’altres activitats participatives que també han tingut força èxit entre la joventut del municipi. Així, el Passatge del Terror, que es va realitzar a finals d’octubre a l’Espai Jove de Mont-roig, va comptar amb la implicació de fins a 40 col·laboradors/es. Gràcies a la seva feina durant molt mesos van aconseguir reunir més de 500 persones. Pel que fa a l’activitat El Cluedo en viu de Mont-roig, que es va realitzar el 4 de novembre va exhaurir les 50 places que s’havien posat a disposició de la ciutadania. Per la seva part, l’Escape Room Els enigmes de la Cripta a Miami Platja va comptar amb la participació 21 grups dels quals la majoria van aconseguir sortir a temps del seu interior.

Finalment, el Survival Zombie L’hora del Judici Final, que tot i el fred de la nit i matinada, també va comptar amb un gran èxit de participació. Amb més de 16 proves a realitzar, l’activitat que va començar amb 400 participants a les 22 h i va acabar a les 4 de la matinada, amb unes 120 persones que van aguantar fins el final. Tots ells van córrer i amagar-se pels carrers del barri de la Florida de Miami Platja, intentant escapar-se pels zombies i mantenint la tensió durant diverses hores, en el que ha estat el primer survival zombie de la demarcació de Tarragona.

 

 

 

 

Comparteix aquest article