La programació de Sant Josep portarà una vintena d’actes festius a Miami Platja

La programació de Sant Josep portarà una vintena d’actes festius a Miami Platja

  • La festa de comiat de la via amb una flashmob inclosa, l’espectacle de monòlegs de Sara Escudero, la calçotada popular, la jornada esportiva de Sant Josep i la tradicional festa multicultural, són algunes de les activitats destacades

La imatge del cartell és obra de l’artista local Marcel Aragonès

Miami Platja ja ho té tot a punt per celebrar les festes de Sant Josep, que aquest any tindran lloc del 19 al 22 de març. El programa compta amb grans propostes, com la festa de comiat de la via del tren el dia 21 de març, la jornada esportiva de Sant Josep al parc Lilí Álvarez, el monòleg de l’humorista Sara Escudero o la calçotada popular, entre d’altres.

Descarrega’t el Programa de Festes de Sant Josep 2020

Els actes s’iniciaran oficialment el dijous 19 de març amb la calçotada popular i el posterior pregó d’inici de festes, que tindrà lloc a les 19.30 h a la Plaça de les Oliveres i que aquest any anirà a càrrec de Maria Dolors Solé Llevat, veïna i empresària de Miami Platja. Seguidament hi haurà una musclada popular i música en directe.

El divendres 20 de març arribarà un dels plats forts d’aquestes festes amb l’espectacle d’humor de Sara Escudero, monologuista coneguda pel seu pas per programes com El Club de la Comèdia, La Noche de José Mota o Zapeando.

Dissabte 21 de març tindrà lloc la Festa de Comiat de la via del tren, amb més de deu actes programats, com ara un vermut popular, activitats infantils, l’actuació de la txaranga Band Tocats i per finalitzar, la flashmob i el gran final de festa amb música dels anys 80 i moltes sorpreses. Dissabte també se celebrarà la jornada esportiva de Sant Josep, que comptarà amb la presentació del nom del parc esportiu i la presència de familiars de l’esportista Lilí Álvarez, així com amb diverses activitats esportives per gaudir de l’esport.

A més, durant les festes els joves podran participar en l’escape room “L’Enigma del Temple” que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de març al Casal de Joves K2.

De nou, les entitats prenen protagonisme durant les festes, d’una banda amb la festa multicultural on es podran degustar plats típics de diferents països i que comptarà amb l’actuació de diverses associacions i de l’altra amb les tirades de bitlles i de tir al plat.

El programa de festes finalitzarà amb un espectacle teatral de la companyia XA! Teatre.

Concurs d’aparadors “Acomiada’t de la via del tren”

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha convidat als establiments comercials i de restauració a participar al concurs “Acomiada’t de la via del tren”. L’objectiu és que durant els dies de festes tothom pugui gaudir d’una decoració relacionada amb la temàtica ferroviària i frases originals que serveixin per incentivar el comerç.

Comparteix aquest article