La Regidoria de Cultura aposta per la música i les arts escèniques en la nova programació

La Regidoria de Cultura aposta per la música i les arts escèniques en la nova programació

Cuentos Cruentos

Espectacle Cuentos Cruentos

La primera proposta serà un espectacle de teatre musical el proper dissabte 13 de febrer

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una nova programació cultural que portarà de forma periòdica propostes musicals i teatrals al municipi. Segons ha explicat Núria Esquius, regidora de cultura “volem apostar per la música, però sobretot pel teatre, com a propostes innovadores, però mantenim i continuem amb altres programes que pensem que són bons per Mont-roig i Miami Platja”. En aquest sentit s’inclouen els espectacles d’arts escèniques com a principal novetat en una programació diversa i plena de propostes culturals que es podran anar descobrint al llarg de l’any.

De la programació del mes de febrer destaquen dues propostes teatrals. La primera tindrà lloc el proper dissabte 13 de febrer a les 20:30h al Centre Polivalent de Miami Platja. Teatro Calánime i V.O Quartet presenten “Cuentos Cruentos”, un espectacle musical que aporta una visió irreverent i contemporània dels contes més clàssics. Sota la direcció d’Hugo Guzmán, descobrirem tot un seguit personatges que no tenen una vida de conte. Així, per exemple, en aquest espectacle els set nans estan a l’atur o els tres porquets no tenen una casa digne per viure. Amb músics en directe i text en castellà, l’espectacle ha fet camí per teatres de Barcelona i Madrid.

Cartell Cuentos Cruentos

Cartell Cuentos Cruentos

Cartell La serva padrona amb copa de vi

Cartell La serva padrona

La segona proposta arribarà el dissabte 27 de febrer, a les 21h. L’escenari del Casal de Joves K1 de Mont-roig acollirà l’òpera còmica de petit format “La serva padrona”.  Teatre de les Comèdies ofereix una adaptació de l’òpera de Pergolesi escrita l’any 1733. En aquesta ocasió es presenta en un format proper i modern, també amb músics en directe i text cantat en català. Mitja hora abans de la representació, Bodegues Suñer de Ginestar, oferirà un tast de vins als assistents. Les entrades, al preu de 3 euros, es poden comprar de forma anticipada a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà o a taquilla una hora abans de cada espectacle.

Comparteix aquest article