La regidoria de Joventut dedica la Setmana de la Salut als riscos de les noves tecnologies

La regidoria de Joventut dedica la Setmana de la Salut als riscos de les noves tecnologies

Setmana de la Salut 2015 a Mont-roigDemà comença un programa d’activitats pensades per tractar les addiccions, l’ús i l’abús que els joves fan dels videojocs, mòbils, tabletes i xarxes socials, entre d’altres

La Setmana de la Salut, que cada any organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, estarà dedicada a les addicions, l’ús i abús de les noves tecnologies. Les activitats es realitzaran del 24 al 27 de novembre al Casal de Joves K1 de Mont-roig i de l’1 al 4 de desembre la K2 de Miami Platja.

L’objectiu és que els joves descobreixin què és el que fa que s’enganxin als videojocs en línia o a xatejar amb el mòbil i a la vegada prenguin consciència dels riscos que això comporta per a la seva salut.

La primera activitat, que es realitzarà demà dimarts, a les 6 de la tarda, serà la projecció de la pel·lícula “Hombres, mujeres y niños”. El film tracta l’efecte que Internet té sobre un grup d’estudiants de secundària i sobre els seus pares i posa de manifest com ha provocat un canvi en les relacions entre les persones.

Setmana de la Salut 2015 a Miami Platja

“Som addictes a les TIC?”, serà la següent activitat. Dimecres a les 18h tots aquells que vulguin podran debatre i reflexionar sobre l’ús de les noves tecnologies i les hores que passem utilitzant-les.

Dijous, a els 8:45 es realitzarà el “Programa desconnecta” a càrrec del psicòleg Marc Masip qui mitjançant activitats grupals i dinàmiques treballarà l’ús del telèfon mòbil i les xarxes socials. També parlarà dels avantatges, inconvenients i riscos de les noves tecnologies.

Finalment divendres a les 6 de la tarda, es farà una tertúlia per tal que els joves puguin explicar quines són les aplicacions, jocs o sèries de Tv que més els hi agraden o troben interessants.

El programa d’actes es repetirà al Casal de Joves K2 de Miami platja la setmana de l’1 al 4 de desembre. 

Imatge portada

setmana_de_la_salut.jpg

Comparteix aquest article