La Ruta del Paisatge dels Genis engega els dissabtes de tardor amb la sortida de marxa nòrdica “Paisatges de Miró a Mont-roig”

La Ruta del Paisatge dels Genis engega els dissabtes de tardor amb la sortida de marxa nòrdica “Paisatges de Miró a Mont-roig”

Ruta del Paisatge dels Genis La primera activitat dels “Dissabte de tardor” de la Ruta del Paisatge dels Genis serà la sortida de marxa nòrdica “Paisatges de Miró a Mont-roig”, que tindrà lloc aquest dissabte 10 d’octubre.

Amb punt de partida a Colldejou i arribada al Centre Miró de Mont-roig del Camp, els participants recorreran 15 km amb un grau de dificultat baix. La sortida, que començarà a les 9h i durarà 4 hores amb una parada prevista per esmorzar, recorrerà entorns naturals de gran bellesa natural i patrimonial com l’ermita de la Mare de Déu de la Roca i la capella de Sant Ramon retratada per Joan Miró en el quadre “Mont-roig Sant Ramon” 1916.

Aquesta activitat especial, organitzada pel Patronat de Turisme del Vendrell a través del seu programa de sortides de marxa nòrdica, vol apropar els entorns de la Ruta del Paisatge dels Genis als practicants de la marxa nòrdica. Es vincula d’aquesta forma els municipis que formen part de la Ruta i es generen fluxes entre ells. La iniciativa compta amb la col·laboració de Turisme Mont-roig-Miami tot i que les inscripcions s’han de realitzar al Patronat de Turisme del Vendrell. 

El preu de l’activitat és de 10€ per persona (5€ amb la Targeta de marxa nòrdica) i inclou la Targeta Genial de la Ruta del Paisatge dels Genis. Aquesta és una multi-entrada que dóna accés a l’entrada als centres culturals de la ruta, així com descomptes i promocions en restaurants, allotjaments i empreses d’activitats, entre d’altres.

El Patronat de Turisme del Vendrell posa a disposició dels participants de l’activitat, el servei de transport amb sortida des de Coma-ruga (el Riuet) que farà parades a Tarragona (plaça imperial Tarraco) i Reus (Reus Ploms) per a recollir a les persones d’altres localitats.

Aquells participants que prefereixin anar amb vehicle particular, poden fer-ho.  En aquest cas el punt de trobada serà Colldejou, punt de sortida de la ruta.

Inscripcions: Oficina de Turisme de El Vendrell. informació@elvendrellturistic.com. Telèfon 977- 680010

Imatge portada

dissabtestardor_paisatgegenis_miro.jpg

Comparteix aquest article