L’Ajuntament anima al teixit empresarial a promocionar-se a través de diverses plataformes de comerç digital

L’Ajuntament anima al teixit empresarial a promocionar-se a través de diverses plataformes de comerç digital

  • L’objectiu és aprofitar el boom de les noves eines digitals i ajudar a les empreses i comerços del municipi a donar a conèixer els serveis que ofereixen

La regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha estat valorant diverses eines de màrqueting comercial per ajudar al teixit empresarial local a promocionar-se digitalment i millorar la seva visibilitat online, aprofitant l’actual boom digital.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament proposa al comerç local tres plataformes digitals pensades per donar a conèixer els establiments i els serveis que ofereixen, així com solucions per tal que els clients puguin fer les compres des de casa.

Una de les plataformes digitals escollides és “Del Mercat a Casa”, que està disponible per iOS i Android. Només cal descarregar-se-la i amb pocs moviments els clients poden realitzar cerques geolocalitzades i posar-se en contacte amb el comerç desitjat. Podeu descarregar-vos l’APP en aquest enllaç: https://delmercatacasa.cat/.

Una altra és l’APP “Queda’t a Mont-roig Miami”, disponible per Android. Es tracta d’una plataforma senzilla que conté la informació bàsica dels establiments del municipi que ofereixen servei a domicili. Us la podeu descarregar a través d’aquest enllaç: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lnv.apps.android5e9864e5e27bb.

Inscripció a les APP

Per ajudar que el comerç local s’inscrigui en aquestes plataformes i facilitar-ne la gestió, s’ha creat un formulari web, per tal que des de l’Ajuntament es puguin fer arribar les dades dels comerços del municipi a les empreses que gestionen les APP. En aquest sentit, les empreses i comerços que estiguin interessats/des en formar part d’aquestes APP, han d’omplir aquest formulari: https://forms.gle/xVfBhrfh48rWkwJa8

Altres recursos

Finalment, l’Ajuntament també proposa adherir-se a la pàgina web “Compradesdecasa.cat”, creada per la Cambra de Comerç de Reus. El portal permet que els usuaris facin cerques geolocalitzades de manera que trobaran les opcions de comerços i serveis que tinguin més a prop.  Si voleu inscriure-us en aquesta plataforma, ho podeu fer directament a través d’aquest enllaç: https://www.compradesdecasa.cat/nou-comerc/?listing_type=gd_place.

Les tres plataformes són totalment gratuïtes i no tenen cap cost d’adhesió o de manteniment.

Comparteix aquest article