L’Ajuntament aplica noves mesures de prevenció davant l’increment de casos de Covid19 al territori

L’Ajuntament aplica noves mesures de prevenció davant l’increment de casos de Covid19 al territori

  • Es tanquen els equipaments esportius, de joves i se suspenen les activitats culturals durant 15 dies
  • L’equip de govern ha pres aquesta decisió davant el repunt de contagis per coronavirus que s’està produint en municipis veïns

L’equip de govern de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit, aquesta tarda, aplicar noves mesures de prevenció per evitar la propagació de la Covid19 al municipi. Aquestes mesures es prenen per l’elevada incidència de casos de coronavirus que s’està produint en localitats veïnes, amb qui la ciutadania interactua, comparteix serveis i visita de manera assídua.

En concret, l’Ajuntament ha decidit tancar durant 15 dies totes les instal·lacions esportives. Es tracta del camp de tir, els camps de futbol, les pistes de tenis i pàdel, el velòdrom, els poliesportius municipals, el gimnàs, així com tota l’activitat esportiva que s’hi ofereix.

També es tanca el Casal de Joves K1 i se suspenen totes les activitats d’àmbit cultural previstes, com exposicions, xerrades i els clubs de lectura de les biblioteques.

A més, es prendran mesures específiques relacionades amb l’accés als cementiris, coincidint amb la proximitat de Tots Sants. En aquest sentit, l’ajuntament informarà en les pròximes hores de les mesures concretes que s’adoptaran en aquestes instal·lacions.

Tot i això, es mantenen els serveis educatius del municipi, d’acord amb la línia general que han adoptat les autoritats sanitàries en aquest àmbit.

Finalment, l’Ajuntament apel·la, de nou, a la responsabilitat individual de tota la ciutadania per evitar nous contagis per coronavirus i recorda la importància d’extremar les mesures de prevenció.

Comparteix aquest article