L’Ajuntament continua potenciant l’atenció telemàtica amb el servei de videoconferència

L’Ajuntament continua potenciant l’atenció telemàtica amb el servei de videoconferència

  • L’objectiu és donar suport als usuaris de manera integral durant qualsevol tràmit amb el consistori. Per poder-la utilitzar cal demanar cita prèvia

L’Ajuntament  de Mont-roig del Camp continua  potenciant l’atenció telemàtica amb el servei de videoconferència. Aquest servei que ofereixen les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania es va posar en marxa fa uns mesos amb l’objectiu de donar suport als usuaris/àries en la realització de qualsevol tràmit amb l’Ajuntament.

Es tracta d’un sistema que va ser valorat molt positivament pels propis usuaris en unes enquestes telefòniques que es van realitzar i per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit mantenir el servei i potenciar-ne la seva difusió.

Per utilitzar el servei d’assistència per videoconferència cal demanar obligatòriament la cita prèvia a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament: https://mont-roig.eadministracio.cat/citaprevia.0, o bé trucar al 977 83 70 05.

Un cop demanada la cita prèvia, la persona que assistirà en la videoconferència es posarà en contacte amb el demandant per concretar el tràmit i la documentació necessària. Després rebrà un correu electrònic amb l’enllaç a la videoconferència i les especificacions tècniques per poder accedir-hi, així com un recordatori de la informació sobre la documentació necessària per poder realitzar el tràmit.

Altres canals

El telèfon de l’Ajuntament 977 83 70 05 continua també operatiu per a fer consultes o assistència telefònica en la tramitació.  Existeixen també altres canals oberts per fer consultes com el correu electrònic omac@mont-roig.cat i el número de WhatsApp 695 781 993.

Cal recordar que s’atendrà presencialment amb cita prèvia, només en cas que el tràmit no es pugui fer mitjançant assistència telemàtica i/o que els ciutadans/es no disposin dels mitjans necessaris per fer la tramitació online. En aquest cas, podeu demanar-la trucant al telèfon de l’Ajuntament o bé a través d’aquest enllaç: https://citaprevia.mont-roig.cat/mont-roig/#nbb

Comparteix aquest article