L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca les subvencions pels clubs i associacions esportives del municipi

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca les subvencions pels clubs i associacions esportives del municipi

  • Nen jugant a bàsquet

    Fins al 10 de novembre es poden presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. La dotació econòmica d’aquests ajuts és de 28.000 euros

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha convocat una nova línia de subvencions destinades als clubs i associacions esportives sense ànim de lucre del municipi per tal de recolzar les seves activitats, especialment les relacionades amb l’esport de base realitzades durant l’any 2021. Les subvencions es poden demanar a través de la seu electrònica i el termini per presentar les sol·licituds va del 6 al 10 de novembre. En total, la dotació pressupostària d’aquesta línia és de 28.000 euros.

Enllaç seu electrònica. 

Aquesta línia de subvencions té com a objectiu principal la promoció esportiva de les activitats que arribin a la major xifra de participants, cercant la millor qualitat en les escoles d’iniciació esportiva i les estructures esportives de base; la pràctica esportiva, cercant la màxima participació esportiva; l’adquisició de material esportiu necessari per al desenvolupament de les activitats i les activitats extraordinàries o puntuals que tinguin relació amb la pràctica i promoció de l’esport al municipi.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp concedirà les subvencions a partir de diversos criteris com poden ser: l’abast del projecte i/o entitat, la temporització de les activitats, el nombre de destinataris a què va adreçada l’entitat o activitat, la repercussió social de l’activitat tenint en compte el nombre de participants en les activitats esportives, el nombre de socis de l’entitat, les propostes amb estructura esportiva de base amb diferents categories categoria, els pressupostos detallats per la compra de material esportiu, que tindran en compte els equips o seccions que tenen escola d’iniciació esportiva, entre altres aspectes.

 

Comparteix aquest article