L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliura a l’alumnat del municipi un porta entrepans reutilitzable

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliura a l’alumnat del municipi un porta entrepans reutilitzable

  • Els ‘bock and roll’ que ha repartit l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

    L’acció s’acompanya d’un flyer informatiu amb les dates en què visita el municipi la deixalleria mòbil, així com informació sobre les minideixalleries i el servei gratuït de recollida de voluminosos.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp continua fent passos en la prevenció de residus i conscienciació ambiental de la mà dels més joves. Sota el marc de la campanya “Reduir i reciclar, tot és començar” l’àrea de Residus i Neteja Viària ha repartit a l’alumnat de les llars d’infants, escoles i instituts del municipi un porta entrepans reutilitzable, conegut popularment com a bock and roll acompanyat d’un flyer informatiu amb les dates en què visitarà el municipi la deixalleria mòbil, així com informació sobre les mini deixalleries i el servei gratuït de recollida de voluminosos. Amb aquesta acció es continua apostant per implicar als infants i les seves famílies en el canvi d’hàbits de consum per a la reducció de residus al municipi.

D’acord amb un estudi de l’Agència de Residus de Catalunya, l’ús diari de porta entrepans reutilitzables suposa una petjada de carboni 500 vegades inferior a la que suposa l’ús de paper d’alumini i, alhora, es redueixen considerablement els residus generats en els centres educatius de Mont-roig i Miami Platja. Una escola de 100 alumnes pot arribar a consumir 54.000m2 de paper d’alumini cada any, l’equivalent a 8 camps de futbol.

Comparteix aquest article