L’Ajuntament du a terme diverses actuacions de millora als centres educatius del municipi durant les vacances de Nadal

L’Ajuntament du a terme diverses actuacions de millora als centres educatius del municipi durant les vacances de Nadal

  • Nova rampa d’accés.

    Aprofitant que no hi ha activitat als centres educatius del municipi durant les festes de Nadal, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de les regidories d’Educació i Obres, ha executat diverses obres de millora i de manteniment.

En concret, s’ha executat la reposició dels sorrals i l’arranjament dels patis de la Llar d’infants Mare de Déu de la Roca de Mont-roig. A la Llar d’infants Petete de Miami Platja s’ha dut a terme la remodelació dels canviadors de les aules I1 i I2 i s’ha habilitat un despatx per a la direcció del centre, per tal de poder atendre a les famílies.

Pel que fa a les escoles de primària, a l’Escola Mare de Déu de la Roca s’ha construït una rampa d’accés a l’edifici I3 per la part del pati interior, on abans hi havia unes escales, per facilitar l’accés dels infants més petits. A l’Escola Joan Miró s’ha fet una renovació de tota la instal·lació del gas de la cuina i, per últim, a l’Escola Marcel·lí Esquius s’ha canviat el sostre dels passadissos exteriors que estaven deteriorats per les inclemències meteorològiques.

Pel que fa a l’Institut Miami després de l’ampliació que es va dur a terme a l’estiu amb la instal·lació d’un mòdul per augmentar el nombre d’aules del centre, s’ha engrandit i arranjat la superfície de pati disponible.

Bona part dels treballs han estat duts a terme per l’empresa municipal Nostreserveis, qui també s’ha encarregat de les corresponents tasques de poda de l’arbrat.

 

 

Comparteix aquest article