L’Ajuntament es posarà en contacte amb les famílies que tenen una beca de menjador per fer entrega de les targetes moneder

L’Ajuntament es posarà en contacte amb les famílies que tenen una beca de menjador per fer entrega de les targetes moneder

  • La mesura, impulsada pels departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i gestionada pels consells comarcals i ajuntaments, permetrà assegurar als infants amb més necessitats poder continuar disposant de l’ajut del menjador, malgrat que les escoles estiguin tancades pel coronavirus

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp es posarà en contacte els pròxims dies amb les famílies que tenen concedida una beca de menjador escolar per fer-los arribar les targetes moneder, que s’entregaran a domicili.

Les targetes moneder són una mesura anunciada pels departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat per tal que les famílies que disposen d’aquest ajut puguin fer front a les despeses dels àpats que han deixat de rebre com a conseqüència del tancament dels centres educatius pel coronavirus (COVID-19). És a dir, la mesura permetrà assegurar que els infants amb més necessitats tenen el dret de poder continuar disposant de l’ajut del menjador.

Les targetes moneder, que faran possible que puguin adquirir productes als establiments d’alimentació, són un sistema de prepagament no personalitzat, en què el portador emmagatzema diner electrònic per a pagar productes sense haver-se d’identificar. L’import que s’ingressarà en les targetes és amb caràcter retroactiu des que es van tancar les escoles i equival a un menú diari de 4 euros.

En el cas de Mont-roig del Camp, l’ajuda s’ofereix des del Consell Comarcal del Baix Camp i els departaments d’Educació i Serveis Socials de l’Ajuntament seran els encarregats de fer-les arribar a les famílies. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es demana que, si passats uns dies les famílies que compten amb beca no han rebut la trucada de l’Ajuntament, ja sigui per haver canviat el telèfon o que aquest estigui erroni, es poden posar en contacte amb la centraleta de l’Ajuntament al 977 83 70 05 i demanar-la.

Aquesta mesura tindrà efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del Pla d’Actuació del PROCICAT per malalties emergents en motiu de l’impacte del COVID-19.

Més informació: http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=383959

 

Comparteix aquest article