L’Ajuntament i la propietat del nou hotel de Bonmont col·laboraran en el procés de selecció del personal

L’Ajuntament i la propietat del nou hotel de Bonmont col·laboraran en el procés de selecció del personal

L’alcalde i la regidora a la visita d’avui al nou hotel de Bonmont amb els propietaris Gallien Isoz i Henri Nidegger, hereus de Lavanchy

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, acompanyat per la regidora d’Impuls Econòmic i Turisme, Yolanda Pérez, s’ha reunit aquest matí amb els propietaris del nou hotel de 5 estrelles de Bonmont, que està previst que s’inauguri aquesta pròxima primavera. L’objectiu de la trobada ha estat aconseguir que aquest nou establiment turístic sigui una oportunitat per a la generació de llocs de treball al municipi, així com concretar la col.laboració de l’Ajuntament en la selecció del personal que ha de formar la plantilla del nou hotel.

En aquest sentit, l’alcalde i la regidora han recordat que en els darrers anys l’Ajuntament ha fet diversos cursos destinats a formar persones aturades per a que puguin treballar en establiments turístics. Els propietaris, per la seva banda, han mostrat total voluntat per tal que l’Ajuntament tingui un paper actiu en el procés de selecció del personal i que l’hotel pugui comptar amb treballadors locals.

El Director General de Starling Hotels, Christian Marich, amb Morancho i Pérez en el moment de visitar les instal·lacions

El projecte, que va quedar aturat fa uns anys, es reprèn de nou sota la propietat dels hereus del magnat suís Henri-Ferdinand Lavanchy, promotor de Bonmont, i Starling Hotels. Amb el nom de Westin Bonmont Golf&Spa Resort, l’hotel de 5 estrelles gran luxe estarà gestionat per ADH Hoteles. Amb 136 habitacions, serà l’únic hotel de luxe amb camp de golf de la Costa Daurada.

Comparteix aquest article