L’Ajuntament impulsa un curs de microrelats per incentivar la participació als Premis Literaris Vila de Mont-roig

L’Ajuntament impulsa un curs de microrelats per incentivar la participació als Premis Literaris Vila de Mont-roig

  • Els tallers Microrelatitza’t aniran a càrrec d’Agnès Toda i tindran lloc els dies 14 i 17 de juny a les biblioteques

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha programat durant el mes de juny dos tallers d’escriptura de microrelats amb l’objectiu de difondre aquesta nova modalitat de premi que es convoca amb motiu dels 40 anys del Concurs de Premis Literaris Vila de Mont-roig.

Els tallers els impartirà la filòloga Agnès Toda i Bonet que explicarà com aprendre a escriure una història que impacti i sorprengui amb poques línies. El taller està dirigit a joves i adults que després podran presentar el seu microrelat al Concurs Vila de Mont-roig. Recordem que hi ha dues modalitats, la de “Microrelats 40 anys” obert a persones majors de 18 anys i el “Microrelats juvenil” per a joves del municipi d’entre 12 i 17 anys.

Els tallers tindran lloc el dilluns, 14 de juny de les 18.00 a les 19.30h a la biblioteca Miramar de Miami Platja i el dijous, 17 de juny en el mateix horari a la biblioteca Joan Miró de Mont-roig.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia a cultura@mont-roig.cat o bé presencialment a les mateixes biblioteques.

Comparteix aquest article