L’Ajuntament de Mont-roig del Camp homenatjarà als infants del municipi amb la celebració de la primera Festa de la Infància

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp homenatjarà als infants del municipi amb la celebració de la primera Festa de la Infància

flyer_a5_infancia_ok3_pagina_1

  • Els actes, entre els quals destaca la benvinguda als nadons, es faran aquest diumenge 20 de novembre al matí als poliesportius de Mont-roig i Miami Platja coincidint amb el dia internacional de la infància

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha organitzat el proper diumenge 20 de novembre coincidint amb el Dia Mundial de la Infància, la primera Festa de la Infància, un esdeveniment lúdic i participatiu que vol servir per homenatjar tots els infants del municipi. El programa d’actes, entre els quals s’hi inclou l’acte de benvinguda als nadons del municipi nascuts durant el 2016, es farà als poliesportius de Mont-roig del Camp i de Miami Platja a partir de les onze del matí i fins les dues del migdia.

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, respecte a l’acte de benvinguda als nadons explica que “el nostre municipi s’enriqueix amb el naixement de cada nou ciutadà o ciutadana. Amb l’arribada de cada nadó, el poble rejoveneix. És un fet per a celebrar, i per això m’he proposat, amb periodicitat anual, donar personalment la benvinguda al nostre municipi a tots els nadons que hagin nascut el darrer any”. Enguany des del primer de gener i fins a finals d’octubre han nascut més de 80 nens al municipi,.

flyer_a5_infancia_ok3_pagina_2La Festa de la Infància suposa una nova iniciativa de reconeixement als infants del municipi de Mont-roig del Camp per tot allò que ens regalen dia a dia. Serà una jornada de celebració on, acompanyats per les seves famílies, podran gaudir de diverses activitats pensades especialment per a ells. En aquest context, se celebrarà l’acte de benvinguda on l’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliurarà un detall a tots els nounats.

 

La I Festa de la Infància es farà als dos poliesportius municipals el diumenge, 20 de novembre, d’11 a 14 hores. L’acte de benvinguda està programat per a les 11.30 hores a Mont-roig, i les 12.30 hores a Miami Platja. Paral·lelament durant tot el matí hi haurà inflables pels més petits, tallers de decoració de bosses de roba, conta contes, un taller de pintura que servirà per escollir el cartell per l’any vinent entre els treballs dels nens que hi participin, un taller de photocall i un taller de globus amb missatge que entre tots els nens i nenes enlairin quan finalitzi la jornada.

L’associació Europe Direct Tarragona col·labora en aquesta I Festa de la Infància ‘No deixis mai de somiar’, que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

 

Comparteix aquest article