L’Ajuntament de Mont-roig del Camp presenta la nova APP gratuïta Mont-roig Miami Participa

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp presenta la nova APP gratuïta Mont-roig Miami Participa

Ja es pot descarregar aquesta nova eina per a dispositius mòbils Android i IOS a través de la qual el ciutadà podrà rebre informació actualitzada, avisos i tot allò que necessiti saber del municipi de Mont-roig del Camp.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp acaba de presentar la nova APP gratuïta Mont-roig Miami Participa, on els usuaris que es descarreguin aquesta aplicació a través dels seus dispositius mòbils (telèfons i tauletes digitals Android o IOS), tindran a la seva disposició una nova eina de participació ciutadana amb tota la informació municipal.

Mont-roig Miami Participa és un nou canal de comunicació que amplia el servei a la ciutadania les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any utilitzant el telèfon mòbil o la tauleta digital. Amb aquesta nova eina, el ciutadà podrà rebre informació actualitzada, avisos i tot allò que necessiti saber del municipi de Mont-roig del Camp. A través de l’APP es podrà consultar l’agenda municipal i la secció de notícies, es podrà enllaçar amb la seu electrònica de l’Ajuntament on s’hi podran realitzar els tràmits, o es podran fer subscripcions per rebre les notificacions que s’enviïn des dels diferents departaments de l’Ajuntament, entre d’altres.

L’APP ha estat desenvolupada per l’empresa Tecnogeo del Grup ABSIS especialitzada en Sistemes per a les ciutats intel·ligents que treballa per diversos municipis de l’Estat. L’eina, que ja es pot descarregar de forma gratuïta, també té la possibilitat que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ofereixi un canal de participació ciutadana directa a través d’enquestes o processos participatius que s’aniran posant en marxa, com ara una consulta sobre el projecte de remodelació de la Plaça Miramar de Mont-roig del Camp que s’iniciarà en breu. L’aplicació està oberta a la incorporació d’altres funcionalitats per fomentar una comunicació bidireccional entre els veïns i l’administració local.

Comparteix aquest article