L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’adhereix a la campanya “Fes un gest per l’ELA”

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’adhereix a la campanya “Fes un gest per l’ELA”

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp participa a la campanya #fesungestperlela

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp participa a la campanya #fesungestperlela

L’esglèsia Vella de Mont-roig  i el torreó de Miami Platja s’il·luminaran de verd aquest vespre per tal de donar suport a la iniciativa

Coincint amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), que es celebra el 21 de juny, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha unit a la campanya “Fes un Gest per l’ELA”, promoguda per la Fundació Catalana Miquel Valls. L’alcalde i els regidors/es del consistori s’han fet una fotografia de grup amb els dits polze índex en forma de “L”, donant així suport a la iniciativa, que té per objectiu fer visible aquesta malaltia.

D’altra banda, i seguint també amb la campanya engegada a nivell català per la Fundació Miquel Valls, aquest vespre l’església Vella de Mont-roig i el torreó de Miami Platja s’il·luminaran de color verd.

Amb aquestes accions solidaries, les fotografies fent el Gest per l’ELA i la il·luminació, l’Ajuntament dóna suport a la Fundació Miquel Valls i a tots els seus projectes per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades i els seus familiars.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. La malaltia actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu de l’ELA.

Comparteix aquest article