L’Ajuntament obre un període d’aportacions al Reglament de Participació Ciutadana abans de l’aprovació definitiva

L’Ajuntament obre un període d’aportacions al Reglament de Participació Ciutadana abans de l’aprovació definitiva

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp farà públic el Reglament de Participació Ciutadana a partir de l’1 de juny per tal que totes aquelles persones que vulguin poden proposar modificacions o fer aportacions al document, abans de dur a terme la seva aprovació definitiva. El termini per fer les aportacions serà de l’1 al 15 de juny de 2021.

La iniciativa d’obrir aquest període d’aportacions va sorgir a partir de la sessió de debat amb les entitats realitzada el dia 15 d’abril de 2021.

El text del nou Reglament es pot consultar a la pàgina web https://mont-roig.cat/participacio/o bé clicant al següent enllaç i les aportacions es poden fer arribar a l’Ajuntament a través del formulari que trobareu seguint aquest enllaç.

Així, el cos principal del Reglament ja està redactat i, un cop s’hi afegeixin les aportacions ciutadanes, es procedirà a la seva aprovació i publicació.

Recordem que l’objectiu d’aquest Reglament és regular els canals de relació entre la ciutadania i l’Ajuntament, facilitar i promoure la participació en els processos de presa de decisions polítiques i la gestió dels serveis i els assumptes d’interès municipal. A més, aquest Reglament també servirà per endreçar jurídicament els diversos òrgans participatius municipals.

Per a la seva elaboració s’ha comptat amb la participació de representats tècnics i polítics, així com un procés participatiu obert a tota la ciutadania i a les entitats.

Comparteix aquest article