L’Ajuntament organitza un concurs de fotografies per dinamitzar el comerç local

L’Ajuntament organitza un concurs de fotografies per dinamitzar el comerç local

  • L’acció forma part del Pla de Dinamització Comercial de l’avinguda de Barcelona i la seva àrea d’influència i començarà el pròxim dilluns 3 de juny

Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i en el marc del Pla de Dinamització de l’Avinguda Barcelona i la seva àrea d’influència, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un concurs de fotografia mitjançant les xarxes socials d’Instagram i Facebook.

Les persones que vulguin participar en el concurs hauran de publicar en aquestes xarxes, fotografies que reflecteixin moments quotidians dels comerços, serveis i restauració. La temàtica, per tant, és lliure però es demana originalitat de les imatges així com la qualitat d’aquestes. Entraran al concurs totes les fotografies que continguin les etiquetes #ComerçMiami i #AquíhihaComerç, que s’han d’incloure a la descripció de les publicacions.

L’acció començarà el pròxim dilluns 3 de juny i s’allargarà durant tot el mes. Les dues fotografies (una a Instagram i una altra a Facebook) que continguin les dues etiquetes i obtinguin més “likes” guanyaran un lot de productes cedit pels comerciants que s’han adherit a la campanya. Per tal que la participació pugui ser validada, el perfil del concursant ha de ser públic i ha de ser seguidor del compte @ajmontroig d’Instagram i la pàgina @ajuntamentmontroig de Facebook.

Comparteix aquest article