L’Ajuntament organitza un ball improvitzat per les festes de Sant Josep

L’Ajuntament organitza un ball improvitzat per les festes de Sant Josep

  • Es convoca a tots els veïns i veïnes a ballar una coreografia a l’avinguda de Barcelona, dissabte 16 de març, a les 7 de la tarda
  • Les persones que vulguin participar-hi poden apuntar-se a través del correu electrònic  festes@mont-roig.cat. 

Amb l’objectiu d’animar als veïns i veïnes a participar activament a les festes de Sant Josep, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp està preparant un ball improvitzat. L’activitat busca la participació del màxim nombre de persones possible per tal de ballar de forma conjunta una coreografia al carrer. El ball improvitzat tindrà lloc a l’avinguda de Barcelona de Miami Platja, dissabte 16 de març, a les 7 de la tarda.

Qui vulgui participar-hi pot apuntar-se a través del correu electrònic festes@mont-roig.cat i rebrà tota la informació sobre els assajos i la coreografia. Al missatge cal posar nom, cognoms i telèfon.

La coreografia que es ballarà és molt fàcil i bàsica, de tal manera que persones de totes les edats, podran adherir-se a aquesta acció organitzada, col·lectiva, que es realitza en un lloc públic, durant un breu espai de temps i que s’ha posat de moda els darrers anys.

Comparteix aquest article