L’Ajuntament posa en marxa una campanya per incentivar el comerç del nucli de Mont-roig

L’Ajuntament posa en marxa una campanya per incentivar el comerç del nucli de Mont-roig

  • Descobreix Mont-roig, ben a prop teu! és la crida que es fa per atraure nous visitants del Camp de Tarragona
  • La proposta de dinamització comercial, que és una de les accions previstes dins del Pla per a la Reconstrucció Social i Econòmica del municipi, completa la campanya “Ben a prop teu” engegada aquest estiu amb el nucli de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa la campanya de dinamització comercial Descobreix Mont-roig, ben a prop teu!, una proposta que convida a conèixer l’oferta comercial i de restauració del nucli de Mont-roig. Una oferta que es caracteritza per un comerç tradicional i de proximitat, amb productes locals de qualitat i una restauració pausada, que es vol posar en valor entre la població del Camp de Tarragona.

Així doncs, a través d’aquesta campanya es convida a la ciutadania d’altres localitats a venir fins a Mont-roig a fer un cafè i a gaudir de l’ambient de la plaça Miramar, el centre neuràlgic del poble; a fer un esmorzar de forquilla després d’una ruta en bicicleta o en moto; a comprar un producte artesanal de qualitat; a fer un tast d’oli, un dels productes locals per excel·lència o a gaudir de l’entorn patrimonial i de tota l’oferta comercial i de restauració d’aquest nucli. Una proposta singular que està a tan sols 25 minuts de Tarragona, 15 minuts de Reus i a 12 minuts de Cambrils.

Segona part de la campanya Ben a prop teu

L’acció promocional és la segona part de la campanya Ben a prop teu, que es van engegar aquest estiu arran de la crisi de la Covid19 per incentivar el comerç i la restauració del municipi. Una campanya que s’ha dividit en dues parts, la primera amb “Descobreix Miami Platja” i aquesta de “Descobreix Mont-roig”, adaptades a l’oferta de cada nucli i segons allò que pot interessar als veïns i veïnes d’altres poblacions en cada moment de l’any.

Aquesta campanya, a més, és una de les accions recollides al Pla per a la Reconstrucció Social i Econòmica, aprovat per Ple el 30 de juny de 2020, per fer front a les conseqüències que ens ha deixat en l’àmbit local la crisi sanitària de la COVID-19. L’objectiu és acompanyar l’empresariat local en la seva recuperació econòmica a través d’iniciatives, entre la ciutadania i visitants, que permetin promocionar el municipi.

Finalment, l’Ajuntament, i seguint amb la marca Aquí hi ha comerç, està preparant per aquestes festes nadalenques una altra campanya per incentivar el comerç local, en aquest cas, entre els veïns i veïnes del municipi.

Comparteix aquest article