L’Ajuntament recorda que Infantil 2 serà gratuït a les llars d’infants municipals per al curs 2022-2023

L’Ajuntament recorda que Infantil 2 serà gratuït a les llars d’infants municipals per al curs 2022-2023

  • La Generalitat s’ha compromès a fer-se càrrec del que paguen les famílies per infant a les escoles bressol públiques, com la Petete i la Mare de Déu de la Roca
  • Les preinscripcions estan obertes fins al dia 20 de maig amb una oferta de places limitada

L’escolartizació de I2 serà gratuïta el curs vinent. Arxiu: Llar d’infants Petete

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que Infantil 2 serà gratuït per a les famílies el proper curs escolar 2022-2023 en els centres de titularitat pública, com és el cas de la llar d’infants Mare de Déu de la Roca de Mont-roig i la Petete de Miami Platja. Es tracta d’un compromís que ha pres la Generalitat de Catalunya i que es posarà en marxa a partir del pròxim setembre.

Fins ara, les llars d’infants municipals tenientres fonts de finançament, a parts iguals: la Generalitat, els Ajuntaments i les famílies,que aportaven, respectivament, 1.600 euros per alumne i curs, que sumaven un total de 4.800 euros per alumne i curs. Amb l’acord amb els municipis, el Govern de la Generalitat ha anunciat que es compromet a doblar la seva aportació fins als 1.600 euros per alumne i any a les escoles bressol per cobrir la part de les famílies. Això vol dir que les famílies d’aquests centres públics no hauran de pagar res pels fills matriculats a I2, però sí que hauran de continuar fent-se càrrec de les despeses extres de serveis com els d’acollida i menjador.

L’Oficina Municipal d’Escolarització ofereix suport as les famílies

Les llars d’infants del municipi ofereixen una quantitat limitada de places, per aquest motiu se segueixen els barems i els criteris d’assignació que indica el Departament d’Educació i que es poden consultar en el següent enllaç.

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/informat/criteris-assignacio/

Per tal d’assistir a les famílies que tinguin qualsevol dubte sobre la nova mesura o necessitin suport en el tràmit de preinscripció, l’Ajuntament compta amb l’Oficina Municipal d’Escolarització, ubicada al centre polivalent de Miami Platja però també disponible a través del correu ome@mont-roig.cat i el telèfon 977 17 28 65.

Preinscripcions obertes fins al 20 de maig

Finalment us recordem que el període de preinscripció de les llars d’infants està obert fins al dia 20 de maig.

La preinscripció es realitzarà telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Entitat Pública de Serveis i Obres Nostreserveis mitjançant el següent enllaç:

En cas de dubte, les famílies es poden adreçar a les llars d’infants, a l’oficina de Nostreserveis o a l’oficina municipal d’escolartizació (OME).

Consulta aquí la informació sobre les preinscripcions a les llars d’infants.

Comparteix aquest article