L’Ajuntament requereix a Endesa que compleixi amb la qualitat del servei

L’Ajuntament requereix a Endesa que compleixi amb la qualitat del servei

  • El motiu són les microinterrupcions que es produeixen de forma pràcticament diària amb les conseqüències que tenen sobre la vida d’equips electrònics i elèctrics
  • L’Àrea afectada detectada pel consistori és la zona de Miami Platja, urbanització Costa Zèfir, Pino Alto, urbanització Sant Miquel, Masos d’en Blader, Solemio i Rustical Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha instat formalment a Endesa a realitzar les accions tècniques necessàries per corregir les problemàtiques en la qualitat del servei que es produeixen de forma pràcticament diària al municipi.  Es tracta de petites interrupcions en el sistema elèctric en diversos edificis municipals i a altres instal·lacions de titularitat pública, com són carregadors de vehicles elèctrics i quadres d’enllumenat públic degudes a la caiguda de la xarxa elèctrica de baixa tensió.

L’àrea geogràfica que consta al consistori com afectada, pels quadres de gestió de xarxa entre d’altres, és la zona de Miami-platja, urbanització Costa Zèfir, Pino Alto, urbanització Sant Miquel, Masos d’en Blader, Solemio i Rustical Mont-roig.

Aquestes petites interrupcions, assimilables a microtalls de subministrament elèctric, amb una durada entre 3 i 10 segons es produeixen de forma pràcticament diària al voltant de les 15h, amb les conseqüències que tenen sobre la vida d’equips electrònics i elèctrics.

Aquests talls s’estan monitoritzant des del 2023, tot i que, se’n té constància amb anterioritat, motiu pel qual ja s’havia demanat en anteriors ocasions la seva solució.

Tot i així, i tenint en compte que les interrupcions continuen, s’ha tornat a requerir formalment a Endesa perquè solucioni la problemàtica i s’ha a donat coneixement dels fets al Departament d’Empresa, Industria i Energia de la Generalitat de Catalunya per si considera que ha de prendre accions contra la subministradora.

Comparteix aquest article