L’Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

L’Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

  • Del 23 al 27 de novembre es duran a terme diverses activitats en format virtual, entre elles, la lectura del manifest internacional i tallers per treballar la igualtat de gènere entre els infants

Programa d’activitats

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp es torna a sumar a la commemoració del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, el dia 25 de novembre. El departament de Polítiques d’Igualtat ha organitzat diverses activitats per promocionar la igualtat entre les persones i per fomentar l’erradicació de les actituds i violències masclistes.

Durant la setmana del 23 al 27 de novembre es realitzaran diverses activitats en format virtual, respectant les mesures restrictives davant de la COVID-19, que en aquesta ocasió impossibiliten el format presencial.

La programació inclou dos espectacles infantils per treballar la igualtat de gènere entre els més petits, els dies 23 i 27 de novembre a les cinc de la tarda, que es podran veure a través del Canal Youtube de l’Ajuntament i un taller de risoteràpia per a dones amb la pallassa Marta Renyer, el dia 24 de novembre de 18h a 20h de la tarda.

També el departament de Joventut dedicarà la setmana a denunciar i destapar les actituds arrelades entre els més joves que afavoreixen l’aparició de violències masclistes a través de reptes i vídeos a les xarxes socials i amb un directe desconfinat especial dedicat a l’apoderament femení. A més a més, durant tota la setmana hi haurà disponibles materials i documents sobre dones, feminisme, igualtat de gènere i violències masclistes a les biblioteques municipals.

Tots els grups municipals s’han adherit al manifest

Per altra banda, tots els grups polítics municipals s’han adherit al manifest institucional en contra de la violència masclista, que es llegirà el dia 25 de novembre a les 12 del migdia per part dels regidors i regidores de la corporació. Abans, però, és realitzarà un minut de silenci en senyal de suport a les dones que travessen situacions de violència masclista.

També durant tota la setmana, en col·laboració amb Consell Comarcal del Baix Camp, i igual que altres localitats de la comarca, s’il·luminaran espais municipals de color violeta, a Mont-roig s’il·luminarà la Casa de Cultura Agustí Sardà i a Miami Platja les lletres de la circumval·lació que uneix les avingudes de la Diversitat i Doctor Gil Vernet.

Comparteix aquest article