L’Ajuntament treu a licitació les obres de construcció del Club de Mar

L’Ajuntament treu a licitació les obres de construcció del Club de Mar

Zona on s’ha d’ublicar el Club de Mar

El termini per presentar les ofertes finalitza el 19 de juliol

Ampliar l’oferta d’activitats nàutiques al municipi, fomentar l’ocupació i donar un impuls al turisme i la competitivitat de la destinació. Amb aquests objectius l’Ajuntament de Mont-roig del Camp treu a licitació les obres de construcció del Club del Mar, unes instal·lacions que s’ubicaran a un solar de propietat municipal al carrer Gregal 3, entre la platja Cristall i la Cala Àngels del nucli de Miami Platja.

L’objecte del contracte consisteix en les obres de construcció del Club de Mar i inclou la redacció del projecte bàsic i executiu i la Fase 1 de les obres relativa a les obres d’edificació. La realització de l’obra queda condicionada a la prèvia supervisió, aprovació i replantejament del projecte per part de l’Ajuntament.

Del projecte destaca que la instal·lació haurà de preveure les necessitats d’una explotació d’activitats nàutiques, i a nivell indicatiu hauria de disposar com a mínim de:

  • Recepció (punt d’informació, servei adaptat i sala d’instal·lacions tècniques)
  • Magatzem d’embarcacions i material
  • Bar restaurant
  • Zona d’ombreig
  • Zona de varada d’embarcacions de vela a la sorra

El termini per presentar ofertes finalitza el proper 19 de juliol. A l’apartat perfil del contractant del web municipal es poden consultar els plecs tècnics, les clàusules i altra documentació relativa al procés.

Comparteix aquest article