L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp anima a tothom a moure’s des de casa

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp anima a tothom a moure’s des de casa

  • S’oferiran classes en directe de ioga i tonificació per a tota la família i sessions d’exercicis de 10 minuts que es publicaran al Canal Youtube de l’Ajuntament

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp oferirà, a partir de demà, classes en directe de ioga i tonificació per a tota la família. A més, cada setmana es publicarà al canal Youtube de l’Ajuntament, vídeos de 10 minuts de durada, amb exercicis per poder fer des de casa i afavorir així el moviment de la població.

Es tracta de dues propostes per animar a tots els veïns i veïnes a moure’s i seguir practicant esport, malgrat el confinament decretat a causa de la pandèmia del Covid-19.

Càpsules d’exercicis de 10 minuts

La primera de les propostes són vídeos de curta durada, de 10 minuts aproximadament, amb propostes d’activitat lleu o moderada. Estan destinats a totes aquelles persones que ja realitzen algun tipus d’activitat física i volen mantenir un estil de vida saludable. Aquestes càpsules d’exercicis es publicaran setmanalment al canal Youtube de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per tal que tothom pugui visualitzar-les i posar-les en pràctica en qualsevol moment. S’aconsella repetir aquestes activitats dos o tres vegades al dia per arribar a un mínim de 30 minuts d’activitat al dia.

Cada setmana es publicaran 3 vídeos nous i de moment ja es poden començar a practicar els  primers, que es poden seguir en aquest enllaç:

Càpsules d'exercicis

Classes en directe

D’altra banda, per aconseguir crear rutines amb l’esport i poder també interaccionar amb totes aquelles persones que volen fer exercici, es posen en marxa classes en directe. Per aquest motiu s’oferiran cada dia, de dilluns a divendres, dues sessions online, una al matí i una altra a la tarda a través del Canal Youtube de l’Ajuntament.

La classe del matí serà de ioga, començarà a les 10.30 h i anirà a càrrec de la monitora Isis Hernández.

D’altra banda, per la tarda, s’oferirà una classe de tonificació per a tota la família que estarà dirigida pel monitor José Antonio Aranda. La classe començarà a les 18.30 h.

*Com accedir a les classes online?

Les classes online s’oferiran a través de la plataforma Zoom. Es tracta d’una plataforma de videoconferència online que permet escriure missatges al mateix temps i compartir qualsevol arxiu amb la resta d’usuaris. Aquesta eina funciona directament des del navegador web (Google Chrome o Internet Explorer), però també compta amb una app disponible per a iOS i Android. A més a més, ofereix la possibilitat de registrar-se utilitzant Gmail o un compte de Facebook. Quan hi hagi una classe en directe mitjançant aquesta plataforma, els usuaris hi podran entrar clicant en els següents enllaços:

Per instal·lar l’aplicació, podeu accedir al següent enllaç i fer clic al botó “Descargar” o “Download”: https://zoom.us/download.

També podeu accedir a través d’aquest link per descarregar-vos l’última versió de l’aplicació: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe, i un cop finalitzada la baixada, heu d’executar l’instal·lador que us acabeu de descarregar.

Comparteix aquest article