L’àrea d’Esports s’adhereix a la celebració del Dia de l’Educació Física a Casa

L’àrea d’Esports s’adhereix a la celebració del Dia de l’Educació Física a Casa

  • L’objectiu és recordar la importància de fer activitat física durant el confinament per tal de mantenir la salut física i mental del conjunt de la població
  • Per aquest motiu han publicat 2 vídeos amb propostes per fer i sumar-se a la iniciativa que se celebra a nivell estatal

La desena edició del Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC), que se celebrarà demà dia 28 d’abril, tindrà lloc, enguany, a les cases, com a conseqüència de la situació de confinament provocada per la crisi sanitària de la Covid-19. Tot i això, des de l’àrea d’Esports no es vol perdre la oportunitat d’adherir-s’hi per tal de continuar fomentant l’educació física, especialment aquests dies. L’objectiu és reivindicar la importància de fer activitat física durant el confinament per tal de mantenir la salut física i mental del conjunt de la població, així com la necessitat de portar uns hàbits saludables i un estil de vida actiu.

Per aquest motiu conviden a tothom a sumar-se en la celebració d’aquest dia, que aquest any es converteix en el Dia de l’Educació Física a Casa. Per participar-hi els tècnics i tècniques de l’àrea d’Esports us proposen dues activitats molt senzilles.

En primer lloc, han preparat un vídeo dirigit als més petits de casa, convidant-los a jugar al tradicional joc de la xarranca i explicant-los-hi el funcionament. En segon lloc, proposen el repte dels 200 esquats, a partir de 10 variants que s’han de repetir 20 vegades cadascuna. Aquesta activitat està dirigida a tota la família i pot realitzar-se individualment o en equip.

A més, us convidem a penjar a les xarxes socials les vostres fotografies o vídeos posant en pràctica les propostes del departament d’Esports amb els hashtags #DEFC2020, #DEFCasa i #AMontroigMiamifemesport.

Comparteix aquest article