L’àrea d’Esports us anima a fer figures amb el vostre cos, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física

L’àrea d’Esports us anima a fer figures amb el vostre cos, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física

  • Podeu fer les formes amb tota la família, per parelles o individualment i publicar els vídeos i fotografies a les xarxes socials, utilitzant les etiquetes #Moutedesdecasa #AMontroigMiamifemesport i #DiaMundialActivitatFísica

El Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), que es commemora cada any al voltant del 6 d’abril, té com a objectiu principal promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme.

Aquest missatge pren encara més importància aquests dies, en què les persones estan tancades a casa i no poden realitzar esport i/o activitat física en condicions de normalitat, ja sigui a l’aire lliure o a les instal·lacions esportives.

Així, tenint en compte l’obligat confinament de la població, enguany s’emmarca la celebració d’aquesta diada dins la campanya “Gent activa des de casa!”, amb la finalitat de donar a persones de totes les edats consells útils per a un confinament actiu i més saludable basat en la pràctica d’activitat física a casa, per tal de millorar la salut física i mental.

Per aquest motiu, des de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig de Camp, avui us proposen una sessió diferent i us animen a moure-us des de casa tot fent figures amb el propi cos, ja sigui en família, individualment, per parelles, etc. i publicar els vostres vídeos i fotografies a les xarxes socials, etiquetant a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i utilitzant les etiquetes #Moutedesdecasa #AMontroigMiamifemesport i #DiaMundialActivitatFísica

Sessió especial Dia Mundial de l'Activitat Física

Comparteix aquest article