L’Arxiu Municipal recull documentació sobre l’impacte social de la Covid19 al municipi

L’Arxiu Municipal recull documentació sobre l’impacte social de la Covid19 al municipi

  • Es poden enviar fotografies, vídeos i altre material a arxiu@mont-roig.cat
  • Recordem que també està en marxa la campanya “Perspectives del confinament” que té com a objectiu final fer una exposició de fotografies sobre el moment viscut

L’Arxiu Municipal de Mont-roig del Camp (AMMC) s’ha adherit a la campanya #ArxivemlaCovid19, promoguda per l’Associació d’Arxivers – Gestors de documents de Catalunya per tal de captar l’impacte que la Covid19 està provocant entre la societat. L’objectiu és poder construir la memòria col·lectiva del futur i preservar el testimoni documental del nostre municipi.

És per això, que des de l’Arxiu es demana la col·laboració i participació ciutadana en l’enviament de tot tipus de documentació que testimoniï les experiències viscudes durant el confinament i des de l’inici de l’esclat de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus.

Per participar-hi cal:

1.Identificar aquell material que sigui testimoni de vivències del nostre municipi. El més significatiu és recollir documentació de l’àmbit geogràfic de Mont-roig, Miami Platja i les diverses urbanitzacions.

2.Contextualitzar les fotos, gravacions o altre material:

a.Autor (nom de la persona física o jurídica).

b.Ubicació (carrer, zona aproximada).

c.Títol (acció que es recull, de la forma més breu possible).

d.Drets d’accés i difusió (indicar que, inicialment, cedeixes el dret de reproducció i consulta).

3.Cedir el material a l’Arxiu Municipal enviant els documents en forma d’adjunt a l’adreça: arxiu@mont-roig.cat.

En cas que tinguin un pes important, es poden utilitzar serveis gratuïts d’intercanvi de fitxers com per exemple Wetransfer.com

Més info

Exposició de fotografies sobre el confinament

Recordem, que des de l’Ajuntament també s’ha posat en marxa la campanya “Perspectives del confinament”, en què s’ha demanat als veïns i veïnes fotografies fetes des de la finestra o el balcó acompanyades d’una frase, una emoció, una poesia o una paraula que les descrigui.

L’objectiu és obtenir un recull fotogràfic de la perspectiva viscuda en temps de confinament i realitzar una exposició que representi el moment històric que ens ha tocat viure.

Si voleu participar en l’exposició podeu fer arribar les fotografies a cultura@mont-roig.com, especificant el nom de l’autor/a de la fotografia i les dades de contacte.

 

Comparteix aquest article