L’entitat pública empresarial Nostraigua renova el seu portal web

L’entitat pública empresarial Nostraigua renova el seu portal web

  • La pàgina ofereix nous serveis en matèria d’administració electrònica i transparència

L’EPEL (Entitat pública empresarial) Nostraigua acaba de renovar el seu portal web (www.nostraigua.cat) amb la voluntat d’oferir un millor servei a la ciutadania. Es tracta d’una eina molt més actual, pràctica i útil i que manté el seu compromís amb la transparència.

El nou espai web inclou novetats i millores en disseny i en la navegació. La proposta ofereix pàgines més visuals, dinàmiques i intuïtives. La configuració del web està distribuïda en diversos apartats i pàgines que fa que la informació estigui més ordenada i sigui més fàcil de visualitzar i trobar.

Un dels apartats que es poden trobar disponibles a la pàgina de portada del web es “l’Estat del Servei”, on es podrà disposar de tota la informació actualitzada de les incidències del servei de la xarxa d’abastament d’aigua del municipi.

D’altra banda, Nostraigua  ha decidit reforçar els canals d’informació amb la ciutadania ampliant nous continguts al web, com és el Portal de Transparència on s’hi  podrà trobar tota la informació pública de l’entitat i el Perfil del Contractant amb tota la informació en matèria de contractació pública.

S’han incorporat també nous canals de comunicació incorporant nous serveis en matèria d’administració electrònica com és la seu electrònica de Nostraigua i el nou apartat a disposició dels proveïdors de l’entitat per la presentació de la factura electrònica.

Comparteix aquest article