L’equip de govern ofereix a l’oposició un Pacte de Municipi per treballar plegats contra els efectes del coronavirus

L’equip de govern ofereix a l’oposició un Pacte de Municipi per treballar plegats contra els efectes del coronavirus

  • L’alcalde Fran Morancho ha fet arribar la proposta als portaveus de cada grup municipal a través d’una carta que apel·la a la unitat per crear i aprovar un document de mesures de xoc que permetin fer front al negatiu impacte social i econòmic que, malauradament, ja està començant a patir el municipi

L’equip de govern de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha ofert a tots els grups municipals de l’oposició un Pacte de Municipi, per treballar conjuntament i lluitar contra la crisi generada per la COVID-19 a la nostra població. La proposta l’ha fet arribar l’alcalde Fran Morancho, als portaveus de totes les formacions, a través d’una carta on els anima a “treballar plegats en un pla de mesures per pal·liar les conseqüències d’aquesta crisi sanitària”.

En aquesta carta, Morancho apel·la a la resta de formacions polítiques “a la responsabilitat i altura institucional que sempre heu demostrat en els moments més estratègics per al nostre futur. Entenem que, en aquests moments, hem de retrobar-nos de nou i donar resposta plegats a un dels desafiaments més grans amb els quals s’ha trobat Mont-roig del Camp en molts anys. Els nostres veïns i veïnes esperen de nosaltres, ara més que mai, que remem junts per tal de ser més forts i plantar cara a les conseqüències econòmiques i socials que ens deixarà aquesta pandèmia”.

La carta reconeix la lleialtat institucional que tots els grups han tingut fins aquest moment amb nombroses mostres de suport i aportacions en positiu. Per aquest motiu, afegeix que “ara, toca fer un pas més i incorporar aquesta voluntat de col·laboració en un Pacte de Municipi que sigui capaç d’aprovar un document conjunt de mesures de xoc per fer front al negatiu impacte social i econòmic que, malauradament, ja està començant a patir el nostre municipi”.

La carta acaba desitjant que la mà estesa sigui ben acollida pels grups municipals per tal que tots plegats “puguem començar a treballar el més aviat possible en aquest Pacte i en el pla de mesures”.

Comparteix aquest article