Les biblioteques enceten un cicle d’activitats dedicades a Gianni Rodari

Les biblioteques enceten un cicle d’activitats dedicades a Gianni Rodari

  • Les propostes seran a través de les xarxes socials i tindran lloc durant els mesos d’octubre i novembre

La mostra de llibres de Rodari que es podrà trobar a les biblioteques i que destaca perquè són de les primeres edicions que es van fer en català

La programació de tardor ha començat a les biblioteques municipals i durant els propers mesos oferiran un seguit d’activitats relacionades amb l’escriptor Gianni Rodari, una de les figures més importants de la literatura infantil. Rodari va realitzar importants contribucions al món educatiu i creatiu, utilitzant en les seves històries, tècniques que estimulaven la creativitat dels infants. D’entre els seus llibres, en destaca Gramàtica de la fantasia: introducció a l’art de contar històries (1973).

Durant el mes d’octubre, a la Biblioteca Joan Miró, i durant el mes de novembre a la Biblioteca Miramar, es podrà gaudir d’una petita mostra de les obres de Rodari. Cal destacar que alguns d’aquests llibres són petites joies, ja que són les primeres edicions que es van fer en llengua catalana. A més a més, cada setmana els usuaris i usuàries podran gaudir d’una activitat a través de les xarxes socials, bé un conte de l’autor italià o bé una activitat relacionada amb alguna de les seves obres. Per això, us animem a seguir els perfils de les biblioteques a les xarxes socials Facebook @bibliojoanmiromiramar i Twitter @bibjoanmiro.

A més a més de les propostes a l’entorn de Giani Rodari, les biblioteques continuen amb les seves activitats habituals com els clubs de lectura. Així el dia 23 d’octubre a la Biblioteca Miramar de Miami Platja es podrà gaudir de l’escriptora Maria Carme Roca amb qui es parlarà de la seva obra El Far (2018), premi Premi Prudenci Bertrana l’any 2018. Finalment el dia 26 d’octubre el Club de Lectura de la Biblioteca Joan Miró comentarà l’obra La dona que fugia de la boira d’Albert Llimós, finalista del Premi Sant Jordi l’any 2009.

Comparteix aquest article