Les biblioteques Miramar i Joan Miró creen un calendari d’advent ple d’activitats del dia 1 al 21 de desembre

Les biblioteques Miramar i Joan Miró creen un calendari d’advent ple d’activitats del dia 1 al 21 de desembre

  • Portada dels calendaris d’advent de les biblioteques.

    La major part de les activitats estan destinades al públic infantil com són les sessions de conta contes, recitals de poemes, tallers nadalencs o dues representacions teatrals.

Calendaris d’advent de les biblioteques municipals. (descarrega el pdf)

Les biblioteques municipals de Mont-roig i Miami Platja, Joan Miró i Miramar, respectivament, han preparat un calendari d’advent per aquestes festes de Nadal amb l’objectiu d’oferir activitats per als més petits de la casa. Els actes tindran lloc des d’aquest dimecres 1 de desembre fins al dia 21 de desembre, tot just abans de l`inici de les vacances escolars de Nadal. En totes les activitats cal inscripció prèvia a través del correu electrònic (biblioteca@mont-roig.cat, biblioteca.miami@mont-roig.cat) o a través del telèfon de cada biblioteca ( 977 837512 i 977 172562).

De totes les activitats programades destaquem els dos tallers de Nadal, que podreu realitzar el 9 de desembre a la Biblioteca Miramar i el 17 a la Biblioteca Joan Miró, on els petits podran crear el seu follet dels desitjos per guarnir la taula de Nadal. També, pels amants de la poesia, el 10 de desembre, a la Biblioteca Miramar, tindrà lloc un recital de poesia de Nadal, i tot aquell qui ho vulgui fer podrà recitar els seus  poemes favorits o les seves pròpies creacions. Només caldrà avisar prèviament als responsables de la biblioteca.

La Boia Teatre ens portarà dos espectacles teatrals de temàtica nadalenca, el 14 de desembre a la Biblioteca Joan Miró, arribarà “El conte de Nadal”, on dos personatges despistats i uns titelles ajudaran a explicar la història del senyor Scrooge. El 16 de desembre, a la Biblioteca Miramar tindrà lloc l’espectacle “Els tres Reis Mags i…  la Reina Gaspara” on dues persones, enviades especials de l’Estrella d’Orient, ens explicaran l’origen dels tres Reis Mags, i com és que actualment existeix la reina Gaspara.

Comparteix aquest article