Les biblioteques municipals participen al projecte Biblioteques amb DO

Les biblioteques municipals participen al projecte Biblioteques amb DO

Biblioteques amb DO es duu a terme a diverses biblioteques de Catalunya

La literatura i els vins de la DO Tarragona seran protagonistes a la programació d’aquest setembre

Per primera vegada les biblioteques Joan Miró de Mont-roig i Miami Platja participaran al projecte Biblioteques amb DO, una iniciativa de dinamització cultural que pren com a punt de partida la cultura del vi.

Biblioteques amb DO és un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels diversos agents culturals i del món del vi. Es tracta d’un projecte en què biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya acosten la cultura del vi amb la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals a través d’una àmplia proposta de serveis d’informació i d’activitats per a tots els públics.

Cada mes de l’any va dedicat a una DO vinícola diferent. Mont-roig i Miami Platja corresponen a la DO Tarragona, que ha programat les activitats aquest mes de setembre.

Tallers amb taps de suro, clubs de lectura  i activitats infantils vinculades amb el vi, així com visites guiades formen part de la programació especial de les biblioteques municipals.

Programa:

Programa Biblioteques amb DO a Mont-roig i Miami Platja

Comparteix aquest article