Les festes de Sant Jaume portaran prop de 50 activitats a Miami Platja

Les festes de Sant Jaume portaran prop de 50 activitats a Miami Platja

  • La festa de l’Avinguda de Barcelona, que tindrà lloc el dissabte 20 de juliol, omplirà el tram remodelat d’espectacles itinerants i de carrer, música i molta diversió durant tot el dia
  • El festival de música electrònica Mar Musik, les vaquetes, les activitats infantils o els concerts a la pèrgola de la Platja Cristall completen una programació pensada per a tots els públics

Miami Platja celebrarà, del 19 al 28 de juliol, les festes de Sant Jaume amb prop de 50 propostes per a tots els públics. Una programació que s’iniciarà aquest divendres amb el pregó de festa major, a càrrec de l’esportista local Ivan de Nova, i el concert i ball amb l’orquestra Atalaia, que servirà per donar pas a una de les novetats d’aquesta edició, la Festa de l’Avinguda de Barcelona.

Després que durant les festes de Sant Josep del 2018 (l’altra festa local de Miami Platja) es fes un acte simbòlic de comiat de la Nacional 340 abans de l’inici de les obres de remodelació d’aquesta via, (acte Adéu Nacional, Hola Avinguda!) i un cop finalitzades les obres de la primera fase del principal eix de Miami Platja, s’ha optat per canviar el nom i el funcionament d’una de les propostes més esperades de Sant Jaume. Així doncs, la fins ara Festa de la N340 s’ha convertit en la Festa de l’Avinguda de Barcelona, amb una nova proposta d’actes que s’aniran desplaçant al llarg de tot el tram remodelat a mesura que vagi avançant el dia.

Des de les 11 del matí de dissabte 20 de juliol i fins a la matinada, aquest espai acollirà propostes itinerants, batucades, activitats infantils i una gran festa musical i de l’escuma al vespre que culminarà amb ball popular a la plaça de Tarragona amb l’orquestra Platea.

Programa Festes Sant Jaume 2019

Música al costat del mar

Altres propostes que s’han potenciat en aquesta programació és la música i els concerts a la Pèrgola de la Platja Cristall amb l’objectiu d’oferir activitats que permetin gaudir de la música i el bon ambient al costat de la platja i el mar. És el cas de la nit musical del dimarts 23 de juliol, la II White Party de dimecres 24 o les havaneres i la nit de música cubana de dijous 25 de juliol, dia de la festivitat de Sant Jaume.

També per Sant Jaume tindrà lloc la inauguració del nou parc esportiu amb diverses exhibicions de skate, cal·listènia, hip hop i partit de futbol sala. La missa rociera de Sant Jaume o el castell de focs artificials són algunes de les altres propostes d’aquesta jornada de festa local.

Les competicions esportives, les vaquetes amb l’animació de Suquet Calero i les diverses propostes infantils com el tobogan aquàtic es mantenen com cada any.

Mar Musik amb punt violeta

Aquesta edició, el Mar Musik, el festival de música electrònica que tancarà les festes de Sant Jaume, tindrà punt violeta els dos dies del festival i, a més, es repartiran gots amb el missatge No és No. Una iniciativa fruit de la col·laboració entre els departaments de Festes i de Polítiques d’Igualtat. La Punta del Riu acollirà els dies 26 i 27 de juliol aquest festival que tornarà a oferir festa Loca Latino, sessions remember i diversos di jeis de renom.

Concurs d’Instagram i Facebook

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a organitzar el concurs d’Instagram i Facebook a través del qual convida a tothom a fer fotografies de les Festes de Sant Jaume i a utilitzar les etiquetes #StJaumeMiami19 i #FestaAvinguda19. Les fotografies més divertides, originals i representatives de les festes podran guanyar diversos premis com estades de dues nits i àpats per a dues persones a establiments del municipi.

Bases Concurs Instagram i Facebook Sant Jaume 2019

Patrocinadors i col·laboradors

Els patrocinadors i col·laboradors són una peça clau de les Festes de Sant Jaume. Gràcies al patrocinador oficial Casablanca Cristal (Restaurant, Club & Events) i al suport de La Torre del Sol, Bonpreu – Esclat, Alanina Els Prats i Programa. Cat s’ha aconseguit finançar una part important de les festes.

A més, cal mencionar les empreses i entitats locals que també han fet un esforç per col·laborar amb el seu treball o productes amb les festes. Es tracta de: Associació de Bitlles Miami Platja, Associació Mitjanit, Be Happy Bar, Buba’s pizzeria, Calma Playa Cristal, Càmping Miramar, Càmping Playa Mont-roig, Caprabo, Cesc Martín Arquitecte, Club Agility Caniroig, Club de Rítmica de Miami Platja, Coro Rociero Arena del Camino, Coro Rociero Arena del Mar, Dreams, El Cafè de la Vila, El Cortijo, El Rincón de los Amigos, Gino’s, Krypton Chemical S.L, La Glòria Pastisseria, La Tasca del Joan, Miami Futbol Club, Passadera Casablanca, Pierre & Vacances, Supermercats Michelangelo, The Westin Bonmont Golf Resort & Spa i Vermuts Miró.

Comparteix aquest article