Les Jornades Europees del Patrimoni arriben a Mont-roig amb un concert i una ruta guiada a Miami Platja

Les Jornades Europees del Patrimoni arriben a Mont-roig amb un concert i una ruta guiada a Miami Platja

  • Els dies 13, 14 i 15 d’octubre se celebren arreu d’Europa les Jornades Europees del Patrimoni, que conviden a la ciutadania a viure noves activitats i experiències de descoberta del nostre patrimoni cultural.

Mont-roig del Camp se suma de nou a les Jornades amb un seguit de propostes al llarg de tot el cap de setmana. En concret des del Departament de Cultura de l’Ajuntament s’han programat dues activitats pel diumenge dia 15 d’octubre. Durant al matí hi haurà una ruta guiada per conèixer els espais que van donar origen al nucli de Miami Platja. Les explicacions aniran a càrrec d’Alfons Tejero, expert en història local. El punt d’inici serà a les 11.00h davant del Centre Polivalent de Miami Platja i en finalitzar hi haurà un vermut col·loqui per recollir les experiències de les persones que van viure esdeveniments com la construcció de l’Església de Sant Magdalena, el barri obrer o la Plaça Jaén.

La segona activitat serà el mateix diumenge a les 19 h de la tarda al Centre Cultural Església Vella amb l’espectacle El Cançoner R-evolucionat de la mà d’Anna Amigó i de la seva arpa. Amigó ens oferirà un espectacle d’evolució musical i revolució femenina per a ser escoltat amb tots el sentits.

La Fundació Mas Miró també oferirà una jornada de portes obertes al Mas el dia 13 d’octubre, una visita guiada el dissabte 14 i una visita amb tast de vins el diumenge 15 d’octubre. Per més informació i inscripcions es pot consultar la pàgina www.masmiro.com.

Així mateix, el Centre d’Estudis Mont-rogencs organitza un petit concert de la Kobla d’en Taudell el divendres a la tarda i una mostra d’oficis tradicionals el dissabte al matí. Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per redescobrir el nostre patrimoni cultural, per això totes les activitats són gratuïtes.

Comparteix aquest article