Les llars d’infants obren dilluns i dimarts les preinscripcions per a l’estiu

Les llars d’infants obren dilluns i dimarts les preinscripcions per a l’estiu

  • Només han de presentar la sol·licitud els nens i nenes de nou ingrés
  • La preinscripció es realitzarà preferentment de forma telemàtica

Les llars d’infants Petete de Miami Platja i Mare de Déu de la Roca de Mont-roig obren els dies 15 i 16 de juny les preinscripcions per a la Llar d’estiu. Aquesta preinscripció és exclusivament per a l’alumnat nou, que no està encara inscrit en cap dels dos centres. Les places que les llars oferiran aquest estiu correspon als llocs vacants d’aquells infants que ja hi estan matriculats i que no hi assistiran durant el període estival.

Recordem que les llars d’infants municipals, actualment tancades, obriran finalment el dia  1 de juliol, arran de la flexibilització de les mesures de seguretat que va fer públiques el departament d’Educació de la Generalitat, en què es va anunciar que es permetia ampliar l’horari d’obertura i els grups de nens i nenes, entre d’altres mesures.

Preinscripció preferentment telemàtica

La preinscripció es realitzarà preferentment de forma telemàtica, enviant la documentació corresponent a l’adreça oficial de la Llar d’Infants escollida:

La preinscripció es considerarà formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb la sol·licitud i la documentació acreditativa adjunta. La Llar d’Infants contestarà als correus justificant la recepció de la documentació per tal que el sol·licitant en tingui constància.

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, les llars organitzaran la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia per presentar-les presencialment.

La cita prèvia es pot demanar per telèfon el dilluns dia 15 de juny en horari de 10 a 12 h i de 15 a 17 h.

Altra documentació que cal aportar

Juntament amb la sol·licitud de preinscripció, les famílies dels nens/es que no estiguin preinscrits/es a les llars d’infants per al curs 2020-2021, hauran de presentar la fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació i la fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor), o de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport si es tracta de persones estrangeres. Si es tracta d’estrangers comunitaris, caldrà aportar el document d’identitat del país d’origen.

Més informació sobre el barem i el calendari de matriculacions de les llars d’estiu.

Comparteix aquest article